INTERNET GORI

Na nastup Leta 3 reagirao i službeni profil Eurovizije, komentirala ih i slavna J. K. Rowling: ‘Rijetko sam bez riječi!‘

Kao i uvijek, bizarluka ne nedostaje, a nije prošlo ni bez spominjanja rata u Ukrajini

Reakcije na Let 3

 Screenshot/youtube/

Na službenom Twitter profilu Eurosonga objavljen je isječak nastupa Leta 3 u finalu natjecanja i uz pomoć emotikona zastave Hrvatske i rakete objasnili su izvanredan nastup hrvatskih predstavnika.

- Ne, ne halucinirate. Da, ovo je Eurosong - napisali su.


Deset tisuća ljudi u liverpoolskoj areni je vikalo "ŠČ!" u isti glas, a oduševljen je i istovremeno i zbunjen cijeli internet.

Uz brojne gledatelje diljem svijeta, autorica popularnog serijala knjiga o Harryju Potteru također je tweetala o Letu 3.

- Rijetko kada sam bez riječi - napisala je slavna J.K. Rowling i u "hashtagovima" spomenula Hrvatsku.


Kao i uvijek, društvene mreže su pune reakcija na ovogodišnje finale Eurosonga, a najviše ih dolazi s Twittera.

Nastup prošlogodišnjih pobjednika, ukrajinskog Kalusch Orchestra, oduševio je mnoge, a pojavljivanje brojnih ostalih izvođača koji su obilježili Eurosong kao natjecanje je dodatno rasplamsalo publiku u Liverpoolu.

- Ovo je najveće i najbolje otvorenje nekog showa ikada - stoji u jednom tweetu.

Prva tri nastupa očigledno su razočarala dežurne twitteraše, a neki od komentatora željno iščekuju nastup Leta 3.

Sudeći po komentarima, velik broj gledatelja podržava i španjolsku predstavnicu, no veliku joj prijetnju predstavlja i Šveđanka Loreen čiju pjesmu "Tattoo" isto veličaju diljem spomenute društvene mreže.

Nakon albanske predstavnice Albine i njene obitelji koja je jedno od iznenađenja ovog natjecanja, na Twitteru se itekako pričao talijanskom predstavniku koji je tijekom defilea ponovio i zastavu duginih boja.

Iako su impresionirani njegovom pojavom, pjesmom nisu. Očito ove godine gledatelji Eurosonga nisu blagi prema baladama.

Jedan od miljenika eurovizijske publike, Finac Käärijä, i nakon svog finalnog nastupa ostaje jedan od najperspektivnijih izvođača, a i reakcije diljem interneta mu ne škode.

Twitteraši nikada ne razočaraju svojim humorom, a belgijski predstavnik mnoge je podsjetio na Boya Georgea.

Naravno, ni voditeljice nisu prošle nepošteđene, a itekako se Twitterašima dojmila spačka koju je izvela Engleska glumica Melanie Giedroyc.

Nije prošlo ni bez spominjanja rata. Jedan od Twitteraša je istaknuo da tijekom nastupa Ukrajinca, Rusi upravo uništavaju njegov rodni grad", upozoravaju neki na Twitteru tijekom nastupa svog predstavnika.

Uz ekscentričan scenski nastup, komentatori na Twitteru su se raspisali i u vezi predstavnika Njemačke, benda Lord of the Lost.

Dok cijeli svijet glasa za svoje najdraže izvođače, Mahmood izvodi pjesmu "Imagine" i dobiva kritike na račun svog pjevanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:09