OGOVOR NA PROZIVKE

Na negativne komentare gledatelja HRT-a oglasila se i Lepa Brena: ‘Mogli su me prekinuti bilo kad‘

Lepu Brenu možemo očekivati u Areni 6., 7. i 9. prosinca 2024. godine

Lepa Brena

 Screenshot HRT

Lavinu negativnih komentara o tome kako je u HRT-ovoj emisiji "Kod nas doma" iskoristila trenutak da promovira svoj proizvod, nije mogla prešutjeti ni sama Lepa Brena. Za Informer je rekla da je bila euforično raspoložena zbog promocije projekta i koncerta Aleksandre Prijović.

"Nisam imala namjeru namjerno kršiti prava na oglas. Nitko mi to nije izričito zabranio. Mogli su me prekinuti u bilo kojem trenutku i ne bih se uvrijedila. Imali smo sto drugih tema za razgovor", kazala je Brena.

image

Lepa Brena na vrhuncu koncerta zapjevala je sa svojom snahom, Aleksandrom Prijović

Ranko Suvar/Cropix

Nakon što su gledatelji "napali" naš javni servis, HRT je odlučio odgovoriti. Scenarij, kazali su, sadržavao je teme kao što su predblagdansko vrijeme te kako ga ona provodi s obitelji, pjevačka karijera, koncerti Aleksandre Prijović kao i najava njezinih nadolazećih koncerata u Zagrebu.

"Gošća je nažalost iskoristila gostovanje u emisiji uživo i reklamirala svoj novi poduzetnički projekt. Nitko uključen u stvaranje ove popularne poslijepodnevne zabavne emisije nije imao namjeru baviti se reklamiranjem navedenih proizvoda", poručio je HRT na komentare gledatelja o incidentu.

image

Promocija Lady B, linije ženskih čarapa

Vedran Peteh/Cropix

"Je li bila gost ili je to bila plaćena reklama kao i sve reklame?", "Toleriram reklame. Glazbeno smeće u gostima je dno televizijske civilizacije", "Šulentićkino pitanje je o estradi, a ova je tri minute pričala o čudotvornim čarapama", neki su od komentara na koje su se HRT, ali i Lepa Brena oglasili.

U emisiji je Lepa Brena najavila koncerte u prosincu sljedeće godine od kojih je već rasprodala dva, a najavila je i treći. Što znači da Lepu Brenu možemo očekivati u Areni 6., 7. i 9. prosinca 2024. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 14:32