FATALNI PETE

Na njega slavne žene ‘padaju‘ k‘o od šale: Zbog ‘alfa vibre‘ ili zato što je bivša otkrila da je ‘lijepo obdaren‘?

Stručnjakinja za govor tijela analizirala je način komičareva ponašanja te iznijela zanimljive zaključke

Pete Davidson

 Stevesands/newyorknewswire/mega/The Mega Agency/Profimedia/Stevesands/newyorknewswire/mega/the Mega Agency/profimedia

Mnogi se pitaju kako mladi američki komičar Pete Davidson uspijeva zavesti najpoznatije holivudske ljepotice, a tim se pitanjem pozabavila i Judi James, stručnjakinja za govor tijela.

Ona smatra kako njegova sreća sa ženama proizlazi iz njegove sposobnosti što se može smijati sam sebi, a to je velika rijetkost u industriji kojom uglavnom dominira veliki ego. Naime, 28-godišnji Pete nedavno je, navodno, zapeo za oko manekenki Emily Ratajkowski, a koja je samo jedna od mnogih ljepotica koje su se zainteresirale za komičara.

James je dalje nastavila kako je ženama izrazito privlačno otkriće njegove bivše zaručnice, pjevačice Ariane Grande, da je komičar poprilično ‘obdaren‘, no ipak to ne objašnjava njegovu fatalnu privlačnost koju mnoge osjećaju prema njemu.

image

Pete Davidson i Ariana Grande 2018.

Angela Weiss/Afp

Pete je kratko bio u vezi i s reality zvijezdom Kim Kardashian, a izlazio je i s glumicama Kate Beckinsale i Phoebe Dynevor te bio zaručen za već spomenutu Arianu Grande.

image

Kate Beckinsale

Patrick T. Fallon/Afp

James je objasnila da su njegov humor, povijest veza i spremnost da prepusti kontrolu kada je riječ o ljubavnom životu vrlo privlačni ženama, a posebno onima koje su tek izašle iz ozbiljne veze.

- U svijetu prepunom kontrolirajućih bivših, on je terapija za žene. Što je žena ljepša, to je sklonija privući arogantnoga narcisa. Pete izgleda kao suprotnost tome, što bi moglo biti pravo osvježenje, rekla je stručnjakinja.

Njegov posao također vjerojatno pridonosi njegovom uspjehu sa ženama, kaže James, jer time stvara ‘alfa vibru‘ u svijetu u kojem se slavne osobe često shvaćaju ‘malo preozbiljno‘.

- Šale mogu biti snažne koliko i mišići kojima nekoga možeš srušiti, a njegov humor može biti izrazito atraktivan, nastavila je.

Mnogi se sjećaju da je Pete slavno reagirao humorom na prijetnje bivšeg supruga svoje bivše cure, Kanyea Westa, tijekom svoje devetomjesečne veze s Kim Kardashian.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson

Doug Peters/Pa Images/Profimedia/Doug Peters/pa Images/profimedia

- Način na koji njegove veze traju mjesecima, a ne godinama, ali bez ikakvih bolnih završetaka koji lome ego, mogao bi ga učiniti savršenom ‘zabavnom i divljom‘ terapijom za svaku ženu koja prolazi kroz bolan prekid. Njegovi spojevi izgledaju kao da vas vraćaju u tinejdžerske godine kada ste izlazili na spojeve, pojasnila je.

Osim toga, izlazak s muškarcem koji je prije bio u vezi s poznatom reality zvijezdom, pop zvijezdom ili uspješnom glumicom vjerojatno će samo povećati njegovu poželjnost.

Grande je jednom ‘tweetala‘ kako je Pete obdaren zbog čega ga je Kim Kardashian ‘progonila‘, kako je i sama jednom priznala.

Njegov humor bez ograničenja također je danas u trendu. Zbijao je šale o svemu - od Epsteina do AIDS-a, ali najčešća meta njegova humora je - upravo on sam. Također je otvoren o svojim mentalnim problemima. Godinama se nosio s depresijom i anksioznošću, a 2017. je otkrio da mu je dijagnosticiran granični poremećaj osobnosti.

Ratajkowski je ranije priznala kako je ranjivost njegova najšarmantnija osobina te kako se uvjerila da je i sam komičar izrazito šarmantan, nakon što je s njim radila na showu ‘Saturday Night Live‘ 2021. godine.

image

Emily Ratajkowski

Elder Ordonez/Splashnews.com/Splash/Profimedia/Elder Ordonez/splashnews.com/splash/profimedia

- Prije svega, on je profesionalac. To biste trebali znati o Peteu. Pete ima visinu. Očito ga žene smatraju vrlo privlačnim. Muškarcima nije jasno zašto, ali ja mislim da je on jako šarmantan. Ranjiv je. Divan je. Njegov lak za nokte je sjajan. Dobro izgleda, pohvalila ga je zgodna manekenka.

Izvor je također dodao da je njegov humor veliki plus manekenki, otkrivši da je često nasmijava. A što se tiče nje, Pete je, kako se priča, oduševljen činjenicom koliko je ona inteligentna.

- Kada vidite slike Petea s nekom ženom, obično žene potiču sve seksualne signale, dok on samo sjedi i izgleda zahvalan za sve poljupce i zagrljaje, rekla je James zaključivši kako je to prava terapija za žene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 10:13