PONOVNO ZAJEDNO

Na okupljanju ekipe Hitne službe Clooney otkrio: ‘Gledanje serije s Amal je katastrofa za brak‘

Uz Clooneyja i druge glumačke zvijezde na ovom virtualnom humanitarnom okupljanju bio je i naš Goran Višnjić
Hitna služba
 scena iz serije

Ekipa jedne od najpopularnijih serija o liječnicima i liječničkom osoblju svih vremena - "Hitna služba" ponovno se okupila u četvrtak, ali nažalost obožavatelje ne kako bi snimili nove nastavke.

Ipak, cilj okupljanja, koje je naravno kao gotovo sva okupljanja u ova pandemijska vremena bilo virtualno, u emisiji "Stars in the House", bio je hvalevrijedan. Naime, vodeći glumci predvođeni i najvećom zvijezdom među njima - Georgeom Clooneyjem odlučili su na taj način podržati organizaciju Waterkeeper Alliance svoje kolegice Glorije Ruben, a ta specijalna epizoda emitirana je na Dan planeta Zemlje na društvenim platformama časopisa People.

Cijelu emisiju "Stars in the House" možete pogledati ovdje:

Uz Clooneyja na ovom okupljanju bio je i naš glumac Goran Višnjić te Julianna Margulies, Anthony Edwards, Noah Wyle, Gloria Reuben, Laura Innes, Ming-Na Wen, CCH Pounder... Zvijezde su se prisjetile starih dogodovština, ali i odgovorile na pitanje koje zanima sve obožavatelje ove serije koja se snimala od 1994. do 2009. godine. No sumnjamo da im se odgovor na pitanje kakve su šanse da nastave snimanje "Hitne službe" svidio.

- Ne znam. Kad dosljedno gledate seriju toliko godina teško je reći da biste to mogli učiniti na onoj razini na kojoj smo mi učinili tada. Nisam siguran da je to moguće - odgovorio je Clooney koji je i danas oduševljen iznimnom kvalitetom te serije. Hollywoodska zvijezda vjeruje kako je teško ponoviti tu energiju, kemiju koju su tada oni imali, a u takvom razmišljanju podržala ga je i Julianna Marguiles.

- Treba iza sebe ostaviti ono lijepo i krenuti dalje. Smatram da bi ponovno pokretanje serije srozalo njezin ugled - zaključila je Margulies.

image
scena iz serije

Clooney je otkrio i kako je znao da će "Hitna služba" postati hit i prije no što je emitirana prva epizoda koliko je pilot oduševio testnu skupinu. Međutim kako u tom pilotu lik Margulies, Carol odmah umire, glumica je već bila spremna za nove projekte. Već je snimila dvije epizode "Homicide: Life on the Street" dogovorila i nove sve dok je Clooney nije nazvao.

- Ako razmišljaš o preuzimanju novog angažmana, apeliram na tebe da to ne činiš. Mislim da će ti u sljedećih nekoliko dana biti ponuđena stalna uloga u seriji. Ja sam ga pitala pa kako to funkcionira kada sam umrla već u pilotu - prisjetila se samih početaka Margulies. No, srećom je poslušala svog kolegu.

Goran Višnjić u seriju je ušao kako bi "Hitna služba" nakon Clooneyjeva odlaska dobila drugog seksi doktora. Bila je to šesta sezona, a Višnjiću se s ulogom Luke Kovača pružila prilika života. Iako nisu imali prilike zajedno snimati "Hitnu službu", sreli su se slučajno u Warner Brosu.

image
Goran Višnjić kao dr. Luka Kovač
scena iz serije

- Parkirao sam auto i ugledao Clooneyja. Rekao mi je: "Hej, ti si onaj naš novi", na što sam mu ja odgovorio: "Da, ja sam taj". Na to mi je rekao da ću obožavati raditi u toj seriji i da će mi biti jako zabavno - prepričao je svoj slučajni susret s Clooneyjem Višnjić.

Clooney je ispričao i kako je "Hitna služba" dovela do nekih zeznutih trenutaka s njegovom suprugom Amal koja stalno propitkuje postupke njegovog lika - dr. Douga Rossa.

- Bila je to za mene vrlo, vrlo pogubna stvar jer sam zaboravio sve strašne stvari koje sam radio kao dr. Ross - priznao je glumac ekipi. Ispričao je i kako mu nije bilo lako gledati seriju sa suprugom.

- Amal je stalno ispitivala: "Je li to to? Jeste li gotovi? Treća je sezona - je li se napokon skrasio sa medicinskom sestrom Hathaway?" Gledanje serije je bila katastrofa za moj brak - našalio se Clooney.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:37