SHOW NA POZORNICI

Na Oscarima se pojavio i našmrkani medo: ‘Je l‘ ti to od publike pokušavaš nabaviti kokain?‘

Redateljica Elizabeth Banks na pozornicu je sinoć stigla s ‘glavnim glumcem‘ svoje crne komedije ‘Cocaine Bear‘

Glumica i redateljica Elizabeth Banks s medvjedom na pozornici

 Patrick T. Fallon/Afp

Ovogodišnja je dodjela Oscara, posebno nakon dramatične lanjske, ocijenjena kao pomalo dosadna i bez previše skandala ili tračeva (osim možda intervjua Hugha Granta) o kojima bi se danima raspredalo, ali zabavnih trenutaka nije nedostajalo.

Tako se s Elizabeth Banks, redateljicom filma ‘Cocaine Bear‘ pojavio i njen ‘glavni glumac‘ - medvjed iz istoimenog filma.

Banks je bila prezenterica za kategoriju ‘najbolji specijalni efekti‘ a na stageu s njom je bio i glumac u kostimu medvjeda koji u filmu proguta goleme količine kokaina pa krene u divljački pohod.

image
Kevin Winter/Getty Images Via Afp

- Nedavno sam režirala taj film i ovako bi izgledao medvjed da specijalni efekti ne postoje, našalila se Banks dok je medvjed plesao kraj nje.

- Prestani, ne maši s tim šapama. Je l‘ ti to pokušavaš nabaviti kokain? Strpi se i pričekaj do zabave nakon dodjele kao i svi drugi, nastavila je.

Publika se dobro zabavljala, a Banks je zaključila: ‘Kokain u filmu nije stvaran, to su bili specijalni efekti. Da oni ne postoje Cocaine Bear bi bio samo neki glumac u kostimu medvjeda, vjerojatno našmrkan‘.

image
Patrick T. Fallon/Afp

Oscara za najbolje vizualne efekte dobili su Joe Letteri, Richard Baneham, Eric Saindon i Daniel Barrett za svoj rad na filmu "Avatar: Put vode".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:32