ISKRENO PRIZNANJE

‘Na set ‘Luckastog profesora‘ došla sam toliko razvaljena od droge i alkohola da sam pala u nesvijest‘

Poznatoj glumici taj je incident otvorio oči pa je otišla na odvikavanje i sada tek tu i tamo popije čašu crnog vina
Jada Pinkett Smith
 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Jada Pinkett Smith priznala je da je na setu filma 'Luckasti profesor' često znala biti posve izvan sebe od silnog ecstasyja koji je uzela, piše Independent.

Poznata glumica i supruga Willa Smitha je otvoreno progovorila o svojoj povijesti zlouporabe droga i alkohola u svojoj Facebook chat emisiji Red Table Talk. Priznala je da joj je to jednom omelo rad na filmu.

'Incident koji joj je otvorio oči', kako je rekla, dogodio se na setu popularne komedije na koji je stigla toliko opijena alkoholom i drogom da se onesvijestila na stolici za šminkanje.

'Išla sam na posao pod utjecajem droge, a dogodilo se da mi je stigla prilično loša pošiljka ecstasyja', objasnila je.

'Svima sam rekla da sam sigurno popila neki lijek ili vitamin kojem je istekao rok trajanja. No sabrala sam se i došla na set i odradila svoj posao. To je bilo zadnji put da mi se tako nešto dogodilo.'

Pinkett Smith rekla je da je nekoć imala problema s 'koktelima' od alkohola, kanabisa i ecstasyja, ali da je nakon incidenta na setu 'Luckastog profesora' otišla na odvikavanje pa sada tek tu i tamo popije samo pokoju čašu crnog vina.

Dodala je da je nakon toga bila vrlo stroga prema svojoj djeci što se tiče droga, jer je i sama odrasla s majkom koja se 20 godina borila s ovisnošću o heroinu. Rekla je da je zbog povijesti ovisnosti u svojoj obitelji na vlastitu trezvenost gledala kao na čudo.

'Razmišljam o svom životu, ja sam hodajuće čudo, u to nema sumnje', rekla je Pinkett Smith.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:34