BOMBA PARTY

Na šibenskoj plaži Banj 1. srpnja publiku će zapaliti poznati francuski DJ i producent Jean Marie Kone

S Francuzom nastupa i njegov zemljak Yass, a zatim Paleotik i BSside, te DJ-ica Lana koja je zatvorila Sea Star Festival u Umagu

Bomba party

 Promo/

Francuski DJ i producent Jean Marie Kone nastupit će 1. srpnja na plaži šibenskoj plaži Banj, 26 godina nakon svog nastupa u nekadašnjem klubu Kapela, gdje je 1997.održan prvi i jedini Bomba Party. Ovaj će drugi, biti posvećen i Reni Raosu, nadaleko poznatom majstoru i redatelju rasvjete koji je preminuo 2021. godine.

image

Party je posvećen i sjećanju na Renu Raosa

Kombinacijom groovey techna i housea, Jean Marie Kone, spreman je još jednom zapaliti publiku. Nakon premijernog nastupa u Parizu davne 1988. godine nastupao je u svim većim francuskim klubovima: The Locomotive, The Rex, The Queen, itd, da bi 1993. godine postao i manager "Fairway Recordsa", prve francuske etikete za tzv. underground House i raznorazne techno CD kompilacije. Uz bok mu nastupa zemljak Yass, međunarodni DJ, producent, remikser i suosnivač Haute Couture Music koji ima preko 31 godinu iskustva u puštanju glazbe i osvajanju publike i obožavatelja u više od 72 zemlje. Nakon što se počeo baviti hip-hop glazbom, bio je pod utjecajem fenomena "Rave Party" kao i najvećih svjetskih DJ-a house glazbe. Postupno je razvio vlastiti zvuk House glazbe kombinirajući svoj tinejdžerski groove s funkom, discom, jazzom pa čak i technom.

Njemu će se za pultom pridružiti domaće snage, Paleotik i BSside koje ne treba posebno najavljivati: već se zna da njihovi setovi zovu na plesni podij i nikoga ne ostavljaju mirnim! Iznenađenje večeri je Lana, mlada DJ-ica iz Novog Sada koja je nedavno zatvorila Sea Star Festival u Umagu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 06:05