BESRAMNO

Na što je to spala kraljica popa... Nepoznata djevojka u šoku: ‘Madonna mi je ukrala tijelo!‘

Vlasnica fotke želi da je Madonna supotpiše, no ima i benefite ‘spomenula sam to i na razgovoru za posao, i svidjelo im se‘, kaže
Madonnina objava iz 2015. koja je photoshopirana
 Instagram

Kad je u pitanju Madonna i njezine objave na društvenim mrežama, obožavatelji su uistinu mogli svašta vidjeti, a njezine transformacije variraju od bizarnih do spektakularnih.

No, ovih dana u žižu je (ponovno) dospjela fotografija koju je nekadašnja kraljica popa objavila još 2015., a za koju se pokazalo da je prilično loš pokušaj Photoshopa, a ujedno i vrlo nespretna "krađa" tuđeg posta, pa se mnogi, s pravom pitaju što je Madonnu motiviralo na taj potez.

Naime, Amelia M. Goldie (28) u videu koji se vrlo brzo proširio internetom te svim društvenim mrežama, od Tik Toka do Instagrama, tvrdi kako je 62-godišnja glazbenica fotošopirala svoju glavu na njezino tijelo, a rezultat je, malo je reći, prilično šlampav.

A ima i dokaze.

Sporna fotografija objavljena je na Madonninom Instagramu prije šest godina u vrijeme kad je glazbenica promovirala svoj album "Rebel Heart" i na njoj se jasno vidi kako je Madonnina glava predimenzionirana u odnosu na ostatak tijela. U početku je Goldie, ispričala je za BuzzFeed, mislila kako je riječ o svojevrsnoj šali, no šok je uslijedio kad je shvatila da je dorađena fotografija objavljena s Madonninog službenog računa, a problema, tvrdi, ne bi bilo da ju je pjevačica barem supotpisala.

"Pokušala sam dva puta putem Instagrama stupiti u kontakt s njezinim timom, ali bez odgovora... Svakako bih se nasmijala i rekla da mi laska, ali naravno da bih voljela da sam potpisana", istaknula je 28-godišnja Goldie. Madonna se o čitavom slučaju još nije oglasila, no korisnici Instagrama vrlo su brzo iskopali objavu s njezinog profila objavljenu u svibnju 2015., a komentari nisu bili nimalo laskavi.

"Užasno photoshopiranje, a ti si užasan lopov" ili "ovo je vjerojatno razina photoshopiranja kakvu sam imao s 11 godina", samo su neki od komentara, a sljedbenike je dodatno začudila činjenica da fotografiju glazbenica još uvijek nije uklonila. Ipak, Goldie je zbog svega toga imala i neke koristi.

"Rekli su mi da je to sjajna stvar za hvalisanje, što me nasmijalo, ali spomenula sam to i na razgovoru za posao, i svidjelo im se", ispričala je Goldie za BuzzFeed.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:24