DRAMA SE NASTAVLJA

Na sudu prikazane uznemirujuće fotografije Johnnyja Deppa, snimke su još gore

Dok je bio na odvikavanju, optuživao me da sam u kuću dovela drugog muškarca, svjedočila je Amber Heard

Johnny Depp

 Profimedia

Amber Heard u četvrtak je drugi put svjedočila na suđenju za klevetu koje je pokrenuo njezin bivši suprug Johnny Depp. Sudu su prikazani tekstovi i fotografije koje je glumica snimila tijekom njihova burnoga braka.

Jedna fotografija prikazuje onesviještenog Deppa nakon dugotrajnog konzumiranja droga.

image

Amber Heard

JIM LO SCALZO/POOL/POOL/AFP

Američka glumica detaljno je opisala navodno seksualno i fizičko zlostavljanje koje je, kako tvrdi, pretrpjela od strane zvijezde filma "Pirata s Kariba".

Prisjetila se incidenta kad ju je Johnny optužio za flertovanje sa ženom na Met Ballu.

- Kad smo se vratili kući, udario me u lice... Sumnjala sam da mi je slomio nos... Sjećam se da mi je nos bio natečen, crven - svjedočila je. Govorila je i o navodnom drugom napadu, tvrdeći kako ju je bivši suprug nogom gurnuo na pod u privatnom avionu.

Sky News prenosi i kako je Depp odbio potpisati predbračni ugovor prije vjenčanja 2015., a Amber je tad rekao: "Jedini izlaz iz ovoga je - smrt".

image

Johnny Depp

Mega/The Mega Agency/Profimedia

- Osjećala sam se kao najsretnija žena u svijetu kad me zaprosio, poklonio mi je prsten s ogromnim dijamantom. Ali počela sam razmišljati o predbračnom ugovoru uglavnom zbog činjenice što je on zarađivao puno više od mene, vjerovala sam da će potpisivanje predbračnog ugovora barem otkloniti sumnje, no on nije htio niti čuti za to. Johnny je taj predbračni ugovor shvatio kao uvredu pa mi je rekao: 'Mala, planiraš li ti to već otići?' - rekla je Heard na sudu u Fairfaxu u Virginiji.

Glumica je kasnije svjedočila i o Deppovoj ovisnosti o drogama - tvrdi kako je pio tablete koje je dobivao na recept dok je 2015. godine završavao snimanje filma "Crna misa" ("Black Mass"), nakon čega je otišao na detoksikaciju na svoj privatni otok.

image

Johnny Depp

Mega/The Mega Agency/Profimedia

No dok je bio na spomenutom liječenju, bivšu suprugu je, tvrdi ona, optuživao da je u kuću dovela drugog muškarca.

- Dok je snimao u Londonu, opijao se i zapostavljao posao. Jednom prilikom njegovo osiguranje moralo ga je nositi kući kao bebu... Zbog njega je patila i moja karijera - prestala sam prihvaćati uloge s romantičnim scenama i snimala sam samo projekte u kojima sam nosila minimalnu šminku - izjavila je Amber.

Na sudu su u četvrtak puštene i snimke na kojima pijani ili drogirani Depp stenje i nesuvislo mrmlja.

Podsjetimo, Depp tuži Heard za 50 milijuna dolara zbog klevete u članku Washington Posta iz 2018. u kojemu je glumica napisala kako je bila žrtva obiteljskog zlostavljanja. Johnny tvrdi kako je on zapravo bio žrtva koja je zbog njezinih tvrdnji izgubila milijune dolara i uništena mu je reputacija u Hollywoodu.

Heard je podignula protutužbu od 100 milijuna dolara, tvrdeći kako ju je glumac uništio nazivajući je lažljivicom.

Tijekom povremeno emotivnog svjedočenja, Depp je odbijao pogledati Heard, a pogled mu je stalno bio usredotočen na njegov stol.

image

Johnny Depp

Mega/The Mega Agency/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 05:10