PARTY U PORTOFINU

Na svadbu stigla i Beyonce: ‘Mirno talijansko mjesto zbog Kardashiana je pod opsadom paparazza‘

Kourtney Kardashian i Travis Baker zakupili su Castello Brown koji osigurava veliki broj zaštitara, a očekuje se velik broj stranih zvijezda

Beyonce je stigla u Portofino

 Walter/Bestimage/Profimedia/Walter/Bestimage/Profimedia

Raskošno talijansko vjenčanje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera u Portofinu glavna je tema tabloida, a jedna od gošći je, otkriveno je, američka pjevačica Beyonce.

Beyonce je primijećena kako se prijavljuje u hotel gdje će odsjesti i svi ostali gosti s vjenčanja.

Dok su prvo vjenčanje para bilo puno intimnije, ovoga puta će na ceremoniji sudjelovati sve Kourtneyine sestre i mnoge poznate osobe s tzv A liste. Uz Travisa će biti njegova djeca i nekoliko bliskih prijatelja, uključujući njegove kolege iz benda Blink-182.

image

Kourtney Kardashian i Travis Barker

Luk/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Luk/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Kourtney je već dugo obožavateljica Beyonce, a tijekom godina je na Instagramu objavljivala slike s njezinih koncerata. Čak je bila i Beyonceina gošća na njenoj zabavi nakon dodjele Oscara ove godine.

Izvor koji boravi u Portofinu rekao je za HELLO!: "Skupilo se oko 20 prijatelja i obitelji para koji su odsjeli u hotelu i svi su bili vrlo prijateljski raspoloženi, elegantni i uzbuđeni zbog vjenčanja”.

"Grad je poludio kada su Kardashiani stigli i svi su izgledali nevjerojatno, tako su sretni što su na lijepom mjestu za vjenčanje", dodao je.

image

Portofino

Walter Zerla/Imagesource/Profimedia/Walter Zerla/Imagesource/Profimedia

Inače, njihovo odabrano mjesto navodno je Castello Brown, povijesno mjesto koje se nalazi na vrhu brda koje je dijelom muzej, a dijelom mjesto za evente i vjenčanja. Par je navodno iznajmio cijeli kompleks za svoju proslavu, a TMZ tvrdi da je lokacija već prepuna ukrasa i članova osiguranja.

Za one koji neće moći prisustvovati luksuznoj talijanskoj svadbi, Kourtney i Travis planiraju još jedno vjenčanje u Los Angelesu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:43