I BOGATI PLAČU

‘Na Valentinovo mi je na račun uplatio 19.000 eura. Tako sebično, nepromišljeno...‘

U svojoj snimci, naslovljenoj ‘romansa je mrtva‘, žena posjećuje brojne skupe, dizajnerske trgovine unutar Dubai Malla

Domaćica Linda nazvala je svog bogatog dragog kojeg često objavljuje na TikToku i Instagramu ‘sebičnim i nepromišljenim‘

 Screenshot/tiktok/

Kućanica koja živi u Dubaiju napala je svog "nepromišljenog" partnera nakon što joj je na račun uplatio masni iznos da ih potroši za Valentinovo, umjesto da joj sam kupi dar.

Linda, inače 23-godišnjakinja, na TikToku je objasnila kako je njezin dečko prebacio golemu svotu na njezin bankovni račun kako bi proslavila "dan zaljubljenih", ali nije bila nimalo impresionirana. Tvrdila je da je gesta bila "nepromišljena i sebična", a ne romantična.

image

Domaćica Linda

Screenshot/tiktok/

- U redu, danas je moj čovjek stavio 20 tisuća dolara na moj bankovni račun za Valentinovo. Mislim da je to stvarno nepromišljeno i sebično, iza toga uopće ne stoji nikakva poruka, a ni smisao - objasnila je Linda i dodala da svejedno ide u kupovinu.

- Pusti me da svoje brige utopim u kreditnim karticama - dodala je.

image

Raskošni nakit Dubai Malla

Screenshot/tiktok/
image

Torbice u Dubai Mallu

Screenshot/tiktok/

U svojoj snimci, naslovljenoj "romansa je mrtva", žena posjećuje brojne skupe, dizajnerske trgovine unutar Dubai Malla. Linda se zaustavlja u dućanu Christiana Diora i divi se torbi Himalayan Dior, prije nego što skrene pozornost na torbu marke Hermès Kelly, koja je ukrašena u stilu popularne društvene igre Monopoly.

image

Monopoly torbica

Screenshot/tiktok/

Hermès Kelly torbe u maloprodaji se kreću između 6 tisuća i 11 tisuća funti.

- To je Kelly, izrađena po narudžbi s Monopoly ilustracijama - rekla je.

- Nitko drugi to neće imati, što je ono što volim. Ne želim biti ista kao netko drugi - dodala je. Linda je zatim uživala u obilnom ručku u blizini Burj Khalife, najviše zgrade na svijetu.

image

Cipele iz Dubai Malla

Screenshot/tiktok/
image

Cipele iz Dubai Malla

Screenshot/tiktok/

Također, isprobala je i nekoliko pari dizajnerskih cipela za "večeru koju ću vjerojatno na kraju sama isplanirati". Tada je rekla da je ipak odlučila otići kući jer je "nekako usamljena".

image

Dubai Mall

Screenshot/tiktok/

Naime, gledatelji videa imali su vrlo podijeljena mišljenja o njezinoj reakciji na novac.

- 20 000 dolara i dalje se žali - stoji u jednom od komentara.

- Da, 20.000 dolara je dobar novac, ali radije bih da on izađe iz kuće i kupi nešto što misli da bi mi se svidjelo - objasnio je jedan komentator. Drugi je pak zaključio da je ovaj video još jedan pokazatelj da "novac ne donosi sreću".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:33