DETALJI NOVE LJUBAVI

NAJBOGATIJEG ČOVJEKA SVIJETA UPECALA JE TURBO SPONZORUŠA Bacila je oko na njega još prije nekoliko godina: 'Meni treba baš takav muškarac...'

 
Lauren Sanchez i Jeff Bezos
 Profimedia

Lauren Sanchez, navodna ljubavnica najbogatijeg čovjeka na svijetu, vlasnika Amazona Jeffa Bezosa, snimljena je kako slijeće svojim helikopterom na aerodrom u Kaliforniji. Daily Mail piše kako 49-godišnjakinju čini se previše ne brinu najnovije glasine o njenoj do nedavno tajnoj vezi sa čovjekom čije se bogatstvo procjenjuje na oko 140 milijardi dolara.

Naime, ova snimka objavljena je samo nekoliko sati nakon što su u medije procurile riječi njezine bliske prijateljice koja je otkrila kako je Sanchez bacila oko na Bezosa još prije nekoliko godina, dok je bila udana za holivudskog mogula Patricka Whitesella.

- To je muškarac kakav meni treba - navodno je izjavila 49-godišnja Sanchez nakon što su ona i njen suprug u Seattleu jednom prilikom upoznali Bezosa i njegovu ženu. Izvor Daily Maila tvrdi da se opaska Lauren Sanchez odnosila na Bezosovo bogatstvo te je tom listu opisao kako je ona oduvijek željela živjeti na visokoj nozi.

Kako bi potprijepila svoju izjavu, novinarima je ispričala kako je Sanchez jednom prilikom tijekom shoppinga po trgovinama u Beverly Hillsu samo na dizajnerske cipele potrošila 12.000 dolara. Nakon što ju je jedna prijateljica upitala što će joj na to reći njen muž, Sanchez je odgovorila: - Ajmo saznati.

- Nazvala ga je i upitala je li OK da kupi sve te cipele. Rekao joj je da je sve u redu - ispričala je Daily Mailu njena prijateljica te istaknula kako joj se Sanchez nakon toga povjerila: - Omotala sam ga oko malog prsta. Mogu imati sve što poželim.

Podsjetimo, prošli je tjedan objavljeno kako su Bezos i Sanchez u tajnoj vezi, a istodobno je šef Amazona priopćio da se rastaje od supruge MacKenzie Bezos s kojom je bio u braku 25 godina. Bezos je vijest o razvodu objavio na svojem Twitter profilu.

- Jako smo sretni što smo pronašli jedno drugo i duboko zahvalni za svaku od 25 zajedničkih godina. Imali smo sjajan zajednički život, a pred nama je također sjajna budućnost u kojoj ćemo i dalje biti roditelji, prijatelji, partneri u poslovnim poduhvatima i projektima te individualci u potrazi za novim avanturama. Iako će oznake sada možda biti drugačije, mi i dalje ostajemo obitelj i prijatelji - napisao je Bezos u objavi.

EXCLUSIVE: Todays cover of the National Enquirer, with the sensational story claiming  Amazon CEO Jeff Bezos has been having an affair with married former TV news anchor Lauren Sanchez.
The report claims Bezos, 54,  has been having an eight-month affair with Sanchez, 49, behind his wife MacKenzie's back.
The National Enquirer claims Bezos met Sanchez for illicit trysts as often as six times in two weeks, took her on exotic holidays on his  million private jet and sent her erotic selfies 'too explicit to print..
10 Jan 2019, Image: 406297450, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Naslovnica tabloida 'National Enquirer' koji je prošlog tjedna otkrio da je Sanchez Bezosova ljubavnica

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 08:08