SPORT JE OKRIVIO ZA SVE

NAJBOGATIJI SPORTAŠ NA SVIJETU NAKON ŠTO JE PREVARIO SUPRUGU NAJMANJE 15 PUTA 'Svi griješimo i to je u redu...'

 GettyImages

Krajem 2009. Tiger Woods postao je akterom jednog od najvećih preljubničkih skandala o kojima se pisalo.

Naime, National Enquirer tada je izašao s informacijom da je američki golfer imao aferu s djevojkom po imenu Rachel Uchitel.

Iako je ona tu informaciju demantirala, ubrzo su se počele javljati brojne žene koje su tvrdile da su imale aferu s Woodsom koji je ubrzo sve priznao što je dovelo do rastave njegovog braka s Elin Nordegren s kojom se vjenčao 2004. godine. Danas, kada je prošlo gotovo sedam godina, a u nedavnom intervjuu jedan od najbogatijih sportaša svih vremena rekao je kako ne žali jer je varao ženu s kojom je dobio dvoje djece. Nakon što ga je voditelj upitao je li rekao djeci da mu je žao što je to činio njihovoj majci, Tiger je iznenadio odgovorom.

- Ne, nisam im to rekao. Rekao sam im da svatko radi pogreške, a kao razlog zbog kojeg mama i tata ne žive zajedno objasnio sam da sam i ja jedan od onih koji je pogriješio, te da je to u redu - zaključio je Tiger.

Dodao je kako je puno puta pogriješio.

- Ali na kraju, Elin je moja bivša supruga. Danas je jedna od mojih najboljih prijatelja, imamo dvoje predivne djece - zaključio je Tiger.

Kada se našao u centru seks skandala, Tiger je za svoje ponašanje okrivio sportski uspjeh.

- Golf je jedna sebična igra, igrač je jako usredotočen sam na sebe i ovisi isključivo o sposobnostima jedne osobe. Ja sam, zbog uspjeha na tom polju, mislio da sam nepobjediv i da je cijeli svijet moj - zaključio je tada Woods.

Prema tadašnjim medijskim napisima golfer je navodno u klinici za odvikavanje od seksualne ovisnosti napravio popis žena s kojima je bio. Rezultat toga bila je lista od nekoliko stranica, a na njima je bilo oko 120 ženskih imena, informacija je koju je tada u javnost pustio National Enquirer, a 15 žena je svoju priču poželjelo ispričati za medije.

GettyImages

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:00