PODRŠKA S TRIBINA

Najbolje wagsice Francuske i Argentine su spremne: Ove su djevojke i žene pravo zlato finalista SP-a

Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru bliži se kraju, a ovo su supruge i djevojke nogometaša koji se danas bore za trofej

WAGsice finala

 Screenshot/Instagram

Bližimo se finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, a osim što će na terenu snage odmjeriti najveće nogometne zvijezde, nipošto ne smijemo zaboraviti ni podršku s tribina, odnosno, njihove djevojke i supruge.

Francuska, koja se pokazala kao ultimativna nogometna sila, nastoji osvojiti svoje drugo uzastopno Svjetsko prvenstvo, a jedan od predvodnika francuske nogometne reprezentacije je 23-godišnja senzacija Kylian Mbappé. Iako se s njim povezuje više ljepotica, šuška se da hoda s 27-godišnjom manekenkom Rose Bertram. Naime, Mbappe je upoznao Bertram tijekom jedne od njegovih ambasadorskih uloga za parišku modnu kuću Dior. Spomenuta belgijska manekenka ima gotovo milijun pratitelja na Instagramu, a radi za svjetski poznate brendove kao što su H&M i Loreal. Supermodel je također i bivša supruga nizozemskog reprezentativca te bivšeg igrača PSG-a i Fenerbahçea Gregoryja Van Der Wiela, s kojim ima dvoje djece.

image

Rose Bertram

Instagram Screenshot/

S druge strane, na čelu argentinske reprezentacije se nalaze sada već legendarni Lionel Messi i njegova supruga Antonella Roccuzzo. Antonella i sedmerostruki dobitnik Zlatne lopte upoznali su se dok su imali samo pet godina, a u braku su posljednjih šest godina. Također, roditelji su troje djece, Thiaga, Matea i Cire. Inače, u Katar su ona i djeca stigli privatnim zrakoplovom s brojem 10 iscrtanim na trupu, a na utakmice stižu odjeveni u Messijeve dresove te su velika motivacija svom ocu i suprugu da svoju karijeru oplemeni onim što mu nedostaje - zlatnim trofejem Svjetskog prvenstva.

image

Antonella Roccuzzo

Jb Autissier/Panoramic/Bestimage/Profimedia/Jb Autissier/panoramic/bestimage/profimedia

Messiju uz bok stoji Rodrigo de Paul, koji se itekako može pohvaliti i svojom boljom polovicom. De Paulova djevojka, Martina Stoessel velika je pop zvijezda u Argentini, a 26-godišnjakinja je također poznata i pod pseudonimom "TINI". Poznata je po pojavljivanju na argentinskom Disney Channelu, a Instagram profil joj prati zavidnih 19 milijuna pratitelja.

S druge strane, francusku zvijezdu koja ujedno igra i za AC Milan, Thea Hernandeza s tribina uvijek bodri atraktivna Zoe Cristofoli. Tetovirana ljepotica plijeni poglede tijekom cijelog Mundijala, a vodi i vlastiti salon za tetoviranje "Studio Lagrange" u Torinu. Ona i branič imaju i sina nazvanog TJ.

Prava prijetnja argentinskoj obrani je francuski najefikasniji strijelac Olivier Giroud te je itekako motiviran dodati još jedan trofej svjetskog prvaka u svoju vitrinu. Njegova supruga Jennifer Giroud ostala je u braku s njim iako je 2014. uhvaćen spuštenih hlača s manekenkom Celijom Kay u hotelskoj sobi, a bodrit će ga i tijekom finala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:30