NEVOLJE U RAJU

Najglamurozniji par na svijetu trenutno je u svađi: ‘Donio je odluku, a onda se predomislio. Ona je ogorčena‘

Bračni par koji se vjenčao 2009. dijeli dvoje djece; 14-godišnjega Benjamina i 9-godišnju Vivian

Gisele Bündchen i Tom Brady

 Profimedia

Brazilska manekenka Gisele Bündchen i američki sportaš Tom Brady trenutno su u svađi, kako govori više izvora za Page Six.

Manekenka je napustila njihovo obiteljsko imanje na Floridi te otišla na Kostariku nakon niza žestokih rasprava oko Bradyjeve odluke da nastavi igrati za Nacionalnu ligu američkog nogometa iako je prethodno odlučio da odlazi u mirovinu.

- Tom i Gisele su trenutno u svađi, rekao je izvor za Page Six, dodajući da se to paru već događalo, ali da bi se u prošlosti uvijek pomirili.

Vijest dolazi nakon što je zvijezda američkoga nogometa propustila 11 dana treninga u kolovozu. Na pitanje o njegovu nestanku, Brady je rekao kako se radi o osobnim stvarima.

image

Gisele Bündchen i Tom Brady

Aurore Marechal/Pa Images/Profimedia

- Svatko ima različite situacije s kojima se nosi. Svi imamo zaista jedinstvene izazove u životu. Imam 45 godina, čovječe. Puno se toga događa, objasnio je.

Bračni par koji se vjenčao 2009. dijeli dvoje djece; 14-godišnjega Benjamina i 9-godišnju Vivian.

- Imali su problema u svom braku zbog njegove odluke da se povuče. Gisele je uvijek bila ta koja bi bila s djecom, rekao je jedan izvor.

- Dogovorili su se da će se povući kako bi se usredotočio na obitelj, a onda se predomislio, dodao je.

U svibnju je 42-godišnja Bündchen izjavila za britanski Vogue kako smatra da odnosi nisu jednostavni iako mnogi vole tako vjerovati.

- Potreban je rad da biste bili stvarno usklađeni s nekim, pogotovo nakon što imate djecu, rekla je i dodala da je njegov fokus na karijeri, a njezin na djeci.

Kao što se Brady predomislio u vezi svoga odlaska u mirovinu, tako je i Bündchen ponovno počela raditi, pa tako trenutno snima novu kampanju za Burberry.

- Kao da je Gisele rekla ‘Pa, ako ćeš ti nastaviti svoju karijeru, i ja ću‘, rekao je drugi izvor i otkrio da je trenutno izrazito ogorčena.

Brady je 2020. priznao u razgovoru s voditeljem Howardom Sternom kako se njegova supruga osjeća da ne radi dovoljno za svoju obitelj.

- Nije bila zadovoljna našim brakom. Stoga sam morao nešto promijeniti. Ona je htjela reći: ‘Pa, da, naravno da ti ovo odgovara, ali meni ne odgovara‘, objasnio je misleći na to što se najviše fokusirao na svoju karijeru.

Nedavno je Brady priznao da mora biti ‘bolji‘ u balansiranju svoje karijere i provođenja vremena sa svojom obitelji.

- Kada ne radim, imam puno vremena za svoju obitelj i uživam u tome, rekao je.

- Ipak, mogu biti bolji u tome tako da neprestano pokušavam biti bolji svaki dan, zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:50