NEUKUSNO DO BOLA

Najgora kupaonica u povijesti u vlasništvu je slavne glumice: ‘Ovo mi je uznemirilo dušu‘

Obožavatelji su brzo primijetili da je kauč postavljen unutar kupaonice, koja također ima smeđi tepih i mnoštvo bizarnih detalja
Demi Moore/Instagram

Slavna američka glumica Demi Moore dopustila je svojim obožavateljima da već nekoliko puta zavire u njezin dom u Idahu otkad je počela pandemija koronavirusa. No, u srijedu je glumica na Instagramu pokazala unutrašnjost svoje kupaonice, a korisnici društvenih mreža ostali su, najblaže rečeno, šokirani.

57-godišnjakinja je na Instagramu otkrila kako je jako uzbuđena jer radi na novom podcastu 'Dirty Diana' te je objavila fotografiju kako sjedi na kauču dok koristi svoje računalo.

No, obožavatelji su brzo primijetili da je kauč postavljen unutar velike kupaonice, koja također ima smeđi tepih i mnoštvo drugih pomalo bizarnih detalja.

- Uzbuđena sam što napokon dijelim ono na čemu radim! Prva epizoda 'Dirty Diana' počinje u ponedjeljak, 13. srpnja', napisala je glumica pored fotografija.

No, njezini pratitelji manje su bili zainteresirani za njezine nove projekte, a više za uređenje prostora u kojem glumica boravi.

Na prvoj fotografiji Demi se smiješi dok sjedi za svojim računalom na sofi ispod koje je smeđi tepih koji se proteže cijelom prostorijom.

Iza nje je umivaonik i mnoštvo kozmetičkih proizvoda. No, ono što je najviše šokiralo njezine pratitelje jest što između ormara i kamenog zida smješten je toalet, koji je također okružen smeđim tepihom.

Na sljedećoj fotografiji vidi se jacuzzi s bijelim pločicama, a pored njega je veliki bizarni kip.

Demi je posljednjih nekoliko mjeseci podijelila nekoliko fotografija iz svog doma u Idahu, a čak je i ranije podijelila fotografiju iz ove kupaonice.

No, ovaj su se put korisnici društvenih medija fokusirali na sve bizarne detalje kupaonice te su je komentirali na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

Morel mushroom treasure hunt...?

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

- Mislila sam da je to tvoja dnevna soba, a onda sam vidjela toalet i kadu. Imaš kauč u svojoj kupaonici? ", napisala je jedna korisnica u čudu.

Druga je napisala: 'Već sam vidjela kupaonice u kojima je postavljen tepih pored wc-a i uvijek mi je to bilo čudno, ali kauč u kupanici to uistinu ne mogu shvatiti.

- Ovo mi je uznemirilo dušu na načine na koje nikad nisam znala da je to moguće", tweetala je treća osoba.

- Cijeli ovaj prizor je uznemiravajući i svaki put kad pogledam fotografiju uočim još neke nove detalje koje me šokiraju, također je bio jedan od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:12