IZAZOVNO...

Najljepša Ruskinja skinula sako, a društvo je ostalo bez riječi: O ovom će se pričati godinama

Na crvenom tepihu britanskog Voguea i Choparda prošetala je u unikatnoj kombinaciji te istaknula atribute

Irina Shayk

 Profimedia/

Maya Jama ponovno ostavlja bez daha u ekstremno dubokoj haljini od čipke, a odlučila ju je odjenuti za zabavu britanskog Voguea i Choparda.

Naime, poznata voditeljica hit reality showa "Love Island" nije bila sama, već su joj se pridružile i manekenke Irina Shayk i Cindy Bruna koje su također impresionirale svojim izdanjem. Maya je pokazala svoju zavidnu figuru u prsatoj prozirnoj bijeloj haljini s pernatim cvjetnim detaljima. Uz haljinu, 28-godišnjakinja je svoj izgled dopunila parom blistavih srebrnih naušnica i prstenjem iz Courbeta.

Irina je malo toga prepustila mašti i prošetala u dizajnerskom kompletu donjeg rublja koji je nosila ispod crne prozirne haljine. Slavna ruska manekenka pokazala je svoju nevjerojatnu figuru, a nosila je i privlačnu blistavu ogrlicu koja je pristajala uz par usklađenih naušnica. Dodatno, 38-godišnja Irina se pojavila u paru crnih štikli s remenčićima, dok joj je duga crna kosa padala niz ramena.

image

Irina Shayk

Toulouse/Goff Photos/Profimedia/Toulouse/goff Photos/profimedia
image

Irina Shayk

Toulouse/Goff Photos/Profimedia/Toulouse/goff Photos/profimedia
image

Irina Shayk

Defrance/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Defrance/backgrid/backgrid Uk/profimedia

U međuvremenu je Cindy pokazala svoju utegnutu figuru u uskoj crnoj PVC haljini s otvorenim ramenima, prenosi Daily Mail.

Francuska manekenka upotpunila je izgled za tu večer parom elegantnih štikli sa špičastim vrhovima i dodala par velikih blistavih naušnica u obliku srca. Ljepotica je stilizirala svoju crnu kosu u voluminozne kovrče i nanijela glamuroznu paletu šminke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:43