OSRAMOTILA SE

Najneugodniji trenutak u karijeri slavne glumice: ‘Užas! Htjela sam da se zemlja otvori i proguta me‘

Jednom je redatelj zaspao tijekom moje audicije. Bila sam toliko loša da je doslovce zatvorio oči i zadrijemao, otkriva Naomi Watts
Naomi Watts
 Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto

Britanka Naomi Watts (52) svjetsku slavu te naklonost publike i kritičara stekla je 2001. godine nakon što je briljirala u psihološkom trileru "Mulholland Drive" redatelja Davida Lyncha.

Danas je jedna od najcjenjenijih holivudskih glumica i kaže kako je najveća prednost njezina zvjezdanog statusa to što više ne mora ići na audicije, jer uloge dobiva zahvaljujući svojoj dobroj reputaciji. No nije uvijek bilo tako...

- Najneugodniji trenutak iz moje karijere? Vjerojatno onaj kad je redatelj zaspao tijekom moje audicije. Da, bila sam toliko loša da je čovjek doslovce zatvorio oči i zadrijemao! Sjećam se da sam zastala kako bih mu postavila pitanje, a on je šutio... Pogledala sam ga i shvatila da - spava! U tom trenutku htjela sam da se zemlja otvori pod mojim nogama i proguta me, bilo je užasno - prisjetila se glumica u intervjuu za radijsku emisiju "Stav, Abby and Matt".

Kasnije je u razgovoru otkrila i da je australski kolega Russell Crowe na samom početku svoje holivudske karijere znao prespavati na njezinu kauču u Los Angelesu.

- Imao je gomilu dogovorenih sastanaka u gradu i u tom trenutku nije želio trošiti novac na hotele pa je odsjeo kod mene nekoliko puta - rekla je Watts, a prenosi Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:08