ODMOR NA IBIZI

Najplaćeniji trener na svijetu malo se opustio u plićaku: Utegnuti torzo i vrući poljupci privlačili poglede okupljenih

Osim što je uspješan trener, Diego Simeone također je i posvećeni otac svojoj djeci, no i dalje ‘ratuje‘ s bivšom suprugom

Diego Pablo Simeone s suprugom Carlom Pereyra

 Europa Press/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Europa Press/mega/the Mega Agency/profimedia

Diego Simeone, trener Atlético Madrida, uživao je u trenucima intimnosti sa suprugom Carlom Pereyrom na Ibizi.

Carla, koja je u braku sa Simeoneom od 2019. godine i majka je dviju curica - Francesce (5) i Valentine (3) - impresionirala je svojom zapanjujućom figurom u ljubičastom bikiniju. Nadopunila je svoj izgled usklađenim sunčanim naočalama i svezala plavu kosu u punđu.

image

Diego Pablo Simeone s suprugom Carlom Pereyra

Europa Press/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Europa Press/mega/the Mega Agency/profimedia

Diego, koji je preuzeo funkciju u Atlético Madridu 2011. godine, pokazao je svoju mišićavu figuru bez majice, pritom noseći samo narančaste kupaće gaće.

image

Diego Pablo Simeone

José Ruiz/Zuma Press/Profimedia/José Ruiz/zuma Press/profimedia

Uživao je u zasluženom odmoru nakon završetka španjolske nogometne sezone.

Bivši nogometaš, koji je proveo dvije godine igrajući za Inter Milan, također ima sinove Giovannija (26), Gionluca (23) i Giuliana (19) sa svojom prvom suprugom Carolinom Baldini.

Sva trojica sinova idu stopama svog oca te imaju nogometne karijere, pri čemu je Giuliano debitirao za očevu momčad na kraju prošle sezone.

Prošle godine, Diego i Carla pružili su uvid u svoj obiteljski život tijekom intervjua za časopis HELLO!, dok je Diego obilježavao deset godina na mjestu trenera Atlética. Tamo je došao 2011. godine.

- Njegova djeca su središte njegova života. Kada je s njima, sretan je i ona su mu glavni prioritet... Snaga koju je pronašao kao otac iznova ga osnažuje, rekla je Carla, govoreći o suprugovu odnosu s kćerima.

image

Diego Pablo Simeone uživa u plivanju s kćerkama

José Ruiz/Zuma Press/Profimedia/José Ruiz/zuma Press/profimedia

Tamnokosa manekenka također je progovorila o vlastitom iskustvu majčinstva, dok ona i Diego odgajaju svoje dvije kćeri u Madridu.

- Majčinstvo me dovelo do mjesta gdje sam sada. Dugujem svoje samopouzdanje i samopoštovanje svim osobnim promjenama kroz koje smo prošli posljednjih godina, a imati čovjeka uz sebe na kojeg mogu računati znači da se mogu stvarno usredotočiti na svoju obitelj, objasnila je.

Nakon nekog vremena, Diego je počeo bijesno odgovarati svojoj bivšoj supruzi Carolini, optužujući je da "krši obiteljski kodeks" i govori o njihovom razlazu. Carolina je javno otkrila na argentinskoj televiziji da je odluka o razvodu nakon 20 godina braka bila njezina, ali je istaknula da je brak završio u dobrim odnosima.

image

Bivša supruga Carolina Baldini

Ohpix/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Ohpix/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Razdvajanje je prošlo u dobrim odnosima. Uvijek postoji nešto, neću vam lagati. Ali istina je da je bilo vrlo prijateljski. Ja sam bila ta koja je donijela odluku da se raziđemo, izjavila je Carolina, a Diego nije bio zadovoljan načinom na koji je njegova bivša supruga govorila o njemu u intervjuu.

- Umorio sam se od njenih izjava u javnosti nakon 15 godina. Još mi je više dosta toga s obzirom na to da ja nikada nisam govorio o svemu, kao ni o šteti koju je prouzročila. A ona nastavlja govoriti kao da su svi oko nje izgubili pamćenje i zaboravili što se dogodilo. Umorio sam se od toga da se brinem za svoju djecu i stalno ih štitim od okoline. Nema povratka. Prekršila je snažne obiteljske kodekse i više nemam strpljenja, rekao je Simeone.

Otkriveno je da također planira podnijeti tužbu kako bi spriječio svoju bivšu suprugu da nastavi iznositi informacije o njemu i njegovoj obitelji u intervjuima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 05:48