NEZGODA JENNIFER LAWRENCE

NAJPLAĆENIJOJ GLUMICI SVIJETA POZLILO NA PREDSTAVI NA BROADWAYJU Skočila je sa sjedala i izjurila u predvorje, neki tvrde da je stvar u predstavi...

 
Jennifer Lawrence
 Mario Anzuoni / REUTERS

Glumici Jennifer Lawrence, koja se proslavila ulogom u filmu 'Igre gladi', a danas je najplaćenija glumica na svijetu, naglo je pozlilo u ponedjeljak na predstavi '1984.' na Broadwayju, nastaloj prema istoimenom romanu Georgea Orwella. Kako piše Page Six, 26-godišnja je glumica naglo skočila sa sjedala i odjurila u predvorje. Nekoliko je svjedoka vidjelo da joj nije dobro i da povraća.

Mnogi time nisu iznenađeni jer je od premijere više ljudi izašlo s predstave jer im je pozlilo od jezivih scena mučenja, no prijatelj glumice tvrdi da kod nje to nije slučaj: ‘Jennifer je pokupila želučanu virozu od nećaka.’

Predstava ‘1984.’, koja igra u Hudson Theatreu, s Oliviom Wilde i Tomom Sturridgeom u glavnim ulogama izazvala je burne reakcije. I sama Wilde je za Hollywood Reporter rekla da je ne čudi što je mnogim gledateljima neugodno gledati tako mučne scene jer su to upravo htjeli postići redatelji Duncan Macmillan i Robert Icke, piše Daily Mail.

Na jednoj je izvedbi čak izbila tučnjava u kazalištu te je policija morala intervenirati, no redatelji su odbili postaviti blažu verziju. Za sadašnju kartu ne bi mogla kupiti djeca mlađa od 13 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:31