SVI GLEDAJU U NJU

Najpopularnija plavuša današnjice ne prestaje oduševljavati: Opet je zablistala u haljini s dubokim dekolteom

Sydney Sweeney oduševila je na dodjeli nagrada GLAAD gdje su sve oči bile uprte u nju

Sydney Sweeney

 Profimedia/

Sydney Sweeney (26) oduševila je na još jednom crvenom tepihu, ovaj put dodjele GLAAD Media nagrada. Iako je bilo puno zvijezda na svečanosti, Sydney je posebno blistala u uskoj ledeno bijeloj haljini s opasno dubokim dekolteom. Ispod njezine haljine nalazio se svjetlucavi srebrni grudnjak s naramenicama koje su joj klizile niz ramena.

image

Sydney Sweeney

Joe Scarnici/Getty Images/Profimedia/Joe Scarnici/getty Images/profimedia

U haljini poput vjenčanice Sydney je zablistala na premijeri svog filma "Immaculate", tijekom South by Southwest Film Festivala u utorak.

image

Sydney Sweeney na premijeri svog novog filma

Suzanne Cordeiro/Afp/Profimedia/Suzanne Cordeiro/afp/profimedia

Sydney je oduševila i izgledom na Oscarima koji su se održali prošlog vikenda. Na Vanity Fair Oscars Partyju odjenula je bijelu haljinu dubokog dekoltea, istu kakvu je 2004. godine nosila Angelina Jolie.

image

Sydney Sweeney na Vanity Fair Oscars Party

Michael Tran/Afp

Osim nekoliko pojavljivanja na crvenim tepisima ovog tjedna, Sweeney je "kriva" za širenje virusa na društvenim mrežama.

"Ne znam tko ovo treba čuti, ali ako ste pretraživali skandalozne fotografije Sydney Sweeney na X-u, čeka vas puno virusa... Tako sam barem čuo", piše u jednoj objavi na X-u.

Takve pretrage vodile su na web-lokacije koje fotografijom Sweeney mame korisnike društvenih mreža, a iza njih iskaču poveznice s virusima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 20:57