STIGLA JE VITTORIA

Najpoznatija influencerica na svijetu koju prati 23 milijuna ljudi rodila je svoje drugo dijete

Chiara Ferragni i reper Fedez talijanski su power couple, a kako im priliči, sretnu su vijest objavili na Instagramu
Chiara Ferragni
 Instagram

Ako vas je uzbudila vijest da je rodila Maja Šuput, sigurno ćete biti oduševljeni kad čujete da je na svijet stiglo i drugo dijete jedne od najpoznatijih modnih influencerica u svijetu, Talijanke Chiare Ferragni (33).

Rodila se kći, koju je Ferragni dobila s dvije godine mlađim talijanskim reperom Fedezom.

Kako i priliči ovom power coupleu, sretnu su vijest objavili na najrelevantnijem glasilu influencera, Instagramu. Djevojčici su dali ime Vittoria.

Ferragni je prije tri godine rodila sina Leonea, koji je nedavno proslavio rođendan.

Osim uže familije, rođendan je diljem svijeta slavilo i gotovo 23 milijuna Chiarinih pratitelja na Instagramu, a oduševljenje je postalo još veće sada kada ova obitelj dolazi u kvartetu.

Chiara je redovito izvještavala o tijeku trudnoće. Oni koji su pratili njezine Instagram priče znaju da je drugu trudnoću podnijela puno lakše nego prvu.

Kako piše portal Ruetir, Ferragni je u prvoj trudnoći imala problema s posteljicom, zbog čega je bila primorana strogo mirovati do dana poroda.

Drugo drugo stanje podnijela je puno lakše, iako je trudnoća trajala više no što se očekivalo: rodila je u 39. tjednu.

Inače, njeni su fanovi sumnjali da je Chiara u rađaoni i prije no što je sama objavila sretnu vijest. Shvatili su to jer sinoć od 20 sati nije bila aktivna na Instagramu, sve dok jutros nije objavom potvrdila te sumnje.

image
Instagram

Za razliku od Maje Šuput, koja još uvijek nije otkrila ime svojeg sina, ovaj je par odmah počastio svoje pratitelje tom dragocjenom informacijom.

Inače, Chiara Ferragni je svoju influence karijeru počela prije desetak godina, i to blogom The Blonde Salad (u prijevodu: Salata jedne plavuše). Pokrenula je modni brend koji s njom dijeli ime i prezime. Forbes ju je uvrstio na prstižnu "30 under 30" listu.

image
Instagram

Prije nekih godinu dana oduševila je javnost kada su ona i suprug Fedez pokrenuli GoFundMe akciju u kojoj su u dva tjedna skupili više od 4,3 milijuna eura za izgradnju odjela intenzivne njege za oboljele od koronavirusa.

Chiara i Fedez vjenčali su se nekih pola godine nakon rođenja prvog sina. Razmijenili su zavjete na Siciliji, u društvu svoje obitelji, prijatelja, ali i drugih poznatih osoba.

Slavilo se tri dana, a Chiara je nosila Diorovu kreaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:43