PREMIJERA FILMA

Najpoznatija ljubavnica nakon gotovo 30 godina od skandala viđena u javnosti i izgleda bolje nego tad!

U Bijelu kuću došla je u ljeto 1995. godine, kao pripravnica, a posao je dobila preko obiteljske veze

Bill Clinton i Monica Lewinsky, 1997.

 The Hollywood Archive/Hollywood Archive

Monica Lewinsky, aktivistica i spisateljica poznata po aferi s bivšim američkim predsjednikom Billlom Clintonom iz 1995., koja je u Bijeloj kući radila kao pripravnica, pojavila se na premijeri filma "Što ljubav ima s tim?" u Londonu i ostavila prisutne bez teksta.

image

Monica Lewinsky

James Shaw/Avalon/Profimedia

Kako piše Daily Mail, Lewinsky je izgledala predivno u šljokičastom kraćem crnom sakou koji je blistao pod jakim svjetlima na crvenom tepihu. Odjenula je crnu haljinu do poda koja je laskala njezinoj figuri i istaknula je. Također, nasmijana od uha do uha, noseći predivne srebrne naušnice, sve je zadivila svojim mladolikim licem te raspuštenom smeđom kosom.

image
Ian West/Pa Images/Profimedia

Podsjetimo, Monica je zbog skandala postala slavna osoba, često zvana i "najpoznatijom ljubavnicom na svijetu", a kasnije je pokrenula vlastitu liniju torbica te se pojavljivala u medijima i na televiziji.

image

Monica Lewinsky

James Shaw/Avalon/Profimedia

U Bijelu kuću došla je u ljeto 1995. godine, kao pripravnica, a posao je dobila preko obiteljske veze. Monica je premještena u Pentagon jer su njezini nadređeni smatrali da previše vremena provodi s predsjednikom, a nedugo kasnije je otkrivena njihova afera. Kasnije je priznala da je imala devet odnosa s Clintonom u Ovalnom uredu Bijele kuće.

image
Fred Duval/mega/The Mega Agency/Profimedia

Inače, magistrirala je i psihologiju u Londonu prije nego što je započela karijeru društvene aktivistice.

Jednom je prilikom rekla da je "izgubila svoju svrhu" nakon seksualnog skandala s Clintonom. Priznala je da joj se svijet činio "vrlo, vrlo mračnim" kad je shvatila da joj spomenuta situacija "guta život".

- Bio je to izazov. Posljednjih nekoliko godina, od 2014., ipak se situacija počela razvijati, oblikovati i mijenjati - rekla je.

- Nakon što se sve stišalo, našla sam se u tom novom okruženju, pokušavajući shvatiti kako dalje. Kako se kao mlada žena vratiti na razvojni put? - pitala se Lewinsky.

image
Sue Andrews/Avalon/Profimedia

Premda je Clinton oslobođen svih optužbi za opoziv za krivokletstvo i ometanje pravde, skandal je prouzročio dugoročnu štetu Monicinu ugledu. Inače, Lewinsky se već godinama bavi aktivizmom, a sudjelovala je kao producentica na snimanju serija i autorica je za Vanity Fair.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:43