PONOSNA MAMA

NAJPOZNATIJA PLUS SIZE MANEKENKA O PRVOJ TRUDNOĆI 'Tijelo mi se nevjerojatno brzo mijenjalo, osjećala sam se kao da ga je preuzeo vanzemaljac'

 
Ashley Graham
 Profimedia

Ashley Graham (32) u siječnju je rodila prvog sina, a sad je, u jeku pandemije koronavirusa, u rodnoj Nebraski, gdje je s obitelji bila u karanteni, snimila prvi službeni editorijal s petomjesečnim dječačićem Isaacom.

Najpoznatija američka plus size manekenka pozirala je suprugu Justinu Ervinu, a njegove fotografije krasit će srpanjsko izdanje britanskog izdanja časopisa Harper’s Bazaar.

Zgodna brineta, koja je postala uzor mnogima promovirajući žensku ljepotu u svim oblicima i veličinama, u intervjuu je progovorila o fizičkim promjenama koje je doživjela u prvoj trudnoći.

- Tijelo mi se nevjerojatno brzo mijenjalo i zbilja mi je trebalo vremena da to shvatim i prihvatim na mentalnoj razini... U određenim trenucima osjećala sam se kao da je vanzemaljac preuzeo moje tijelo - rekla je Graham, a prenosi Daily Mail.

A za supruga Justina, s kojim je u braku već deset godina, ova plus size ljepotica ima samo riječi hvale. Muž je s njom bio i na porođaju, a Ashley je danas zahvalna što je njezin sin došao na svijet prije nego što je pandemija virusa COVID-19 uzela maha.

- Justin je želio biti što korisniji, htio mi je pomoći, ali babica mu je rekla: 'Ne možete ništa učiniti, ništa!'... Rađala sam kod kuće i sjećam se da sam bila u bazenu, a on je jadan u kuhinji rezao meso i dodavao mu začine, jer to je bilo sve što je tad mogao učiniti - prepričala je manekenka, koja se poslije aktivno uključila u kampanju protiv strogih protokola zbog kojih su žene u bolnicama u jeku pandemije koronavirusa morale biti same tijekom porođaja.

- Da nije bilo moje babice i Justina u sobi, iskustvo rađanja za mene bi bilo potpuno drugačije - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:52