ZGODNA MILA

Najpoznatija Ukrajinka zablistala u kratkoj haljini i čizmama do bedara, izgleda senzacionalno!

Mila Kunis se na premijeri svojeg novog filma ‘Luckiest Girl Alive‘ u New Yorku pojavila bez muža Ashtona Kutchera

Mila Kunis na premijeri filma Luckiest Girl Alive‘

 Michael Loccisano/Afp

Mila Kunis izgledala je senzacionalno premijeri svog filma, ‘Luckiest Girl Alive‘, održanoj u New Yorku 29. rujna. Mila je nosila kratku, crnu mini haljinu s dubokim dekolteom, nalik na sako, s baršunastim materijalom oko struka, a od sličnog su materijala bile i visoke čizme s petom. Valovitu crnu kosu pustila je da joj slobodno pada po ramenima, a šminkom je istaknula svoje zelene oči.

Najpoznatija Ukrajinka u Hollywoodu na premijeru je došla bez supruga Ashtona Kutchera. Inače, Luckiest Girl alive filmska je adaptacija istoimene knjige Jessice Knoll iz 2015., a film će biti prikazan na Netflixu 7. listopada.

image

Mila Kunis na premijeri filma Luckiest Girl Alive‘

Michael Loccisano/Afp

U filmu Mila glumi Ani Fanelli, ženu koja živi u New Yorku i za koju se čini da ima sve, ali je progoni tragičan događaj iz njezine prošlosti. Ta prošlost prijeti uništiti sve što je Ani postigla u životu kada je zamole da sudjeluje u snimanju dokumentarca u svojoj bivšoj srednjoj školi. U filmu također glume Finn Wittrock, Connie Britton, Scoot McNair i Jennifer Beals.

image

Jessica Knoll, Chiara Aurelia, Mila Kunis i Finn Wittrock

Michael Loccisano/Afp

Uz ‘Luckiest Girl alive‘, Mila je također dobila ulogu u seriji ‘That 90s Show‘, koja je temeljena na seriji u kojoj je glumila, ‘That 70s Show‘. Mila i Ashton su se i upoznali na setu te humoristične serije 90-ih godina, iako su prohodali, a potom se i vjenčali tek godinama kasnije, u srpnju 2015. godine. Mila i Ashton imaju kćer Wyatt (7) i sina Dimitrija (5).

image

Chiara Aurelia, Mila Kunis i Finn Wittrock

Michael Loccisano/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 13:18