STIŽE DJEVOJČICA

Najpoznatiji turski glumački par odbrojava dane do poroda: ‘Udebljala sam se čak 16 kg‘

Bergüzar Korel (38) i Halit Ergenç (50) ili kako ih mi bolje pamtimo - Šeherezada i Sulejman nakon dva sina sada očekuju kći
Bergüzar Korel i Halit Ergenç
 Instagram

Najpoznatiji turski glumački par koji je ranije otkrio da čekaju djevojčicu, sada pak odbrojava dane do poroda.

Bergüzar Korel (38) i Halit Ergenç (50), vijest o trudnoći objavili su još u travnju, a obožavateljima na društvenim mrežama otkrili su kako će nakon sinova Alija i Hana dobiti djevojčicu. Slavna Turkinja, gledateljima najpoznatija po ulozi Šeherezade, objavila je fotografiju s baby showera, na kojoj se vidi torta s figuricom djevojčice. 'Željela sam sreću podijeliti s vama', napisala je u jednoj od svojih objava kao i to da 'Bog zna koliko je to željela'.

Berguzar je prije nekoliko dana turskim medijima opisala kako se osjeća.

- Trudnoća je istodobno zastrašujuća i predivna. Postoje neke stvari koje su lakše nego u ranijim trudnoćama jer znate što vas čeka, ali u drugim je puno teže. Recimo, dobila sam 16 kilograma već sada, dok sam u prvoj trudnoći u ovom razdoblju dobila devet ili deset kilograma. No, to su slatke brige - kaže glumica, a sreću zbog dolaska prinove ne skriva ni njen suprug kojeg se naši gledatelji sjećaju po ulozi Sulejmana veličanstvenog. Njih dvoje upoznali su se prilikom snimanja serije '1001 noć'. On je tada bio u braku s glumicom Gizem Soysaldi, od koje se razveo 10 mjeseci kasnije. Nakon razvoda, bivšoj supruzi isplatio je oko 250 tisuća turskih lira. Po završetku serije, Halit i Bergüzar su se vjenčali, a obiteljski život su započeli u Istanbulu, u vili površine 150 četvornih metara.

Nakon što je Halit dobio ulogu u seriji 'Sulejman Veličanstveni' počele su kolati glasine da su se javili problemi u braku jer se na setu pojavila prelijepa Meryem Uzerli koja je igrala Hurem. Pokazalo se da ta informacija ipak nije bila točna. Oni su i dalje sretni i zaljubljeni, a premda treće dijete nisu planirali, silno mu se vesele.

- Jako su sretni jer vole djecu i otvoreni su prema proširenju obitelji. Nakon prvotnog šoka, Berguzar je napravila romantičnu večeru za Halita kako bi mu rekla sretnu vijest. Osmislila je cijeli protokol. Kada su došli do deserta, rekla mu je da ima još jedno iznenađenje i iz džepa je izvadila pozitivan test na trudnoću - rekao je prijatelj glumačkog para turskim novinarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:44