GIANLUCA VACCHI

Najseksi djedica već godinama uživa u ljubavi s 27 godina mlađom manekenkom: ‘Sretnik sam jer je baš mudra‘

Prije no što je upoznao manekenku i skrasio se, bio je, kako otkriva, sklon avanturama

Sharon Fonseca i Gianluca Vacchi

 Manuele Mangiarotti/Ipa-agency/Pa Images/Profimedia/Manuele Mangiarotti/ipa-agency/pa Images/profimedia

Gianluca Vacchi, poznatiji kao ‘najseksi djedica‘ premda mu je 56 godina, zapravo i nije djedica već otac trogodišnje djevojčice Blu koju je dobio 2020. s 27 godina mlađom partnericom Sharon Fonseco.

Talijanski poduzetnik, influencer i DJ Gianluca Vacchi otkrio je u podcastu ‘‘Human Of Interest‘‘ kako mu je već godinama u vezi s prelijepom brinetom, iako su im zbog razlike u godinama mnogi prognozirali brzi kraj.

‘‘Jedina stvar zbog koje se mogu osjećati loše, jest ako ja radim nešto zbog čega se Sharon i Blu ne bi osjećale dobro. Sretnik sam što je Sharon osoba koja ima mudrost koja nije tipična za njene godine, jer to znači da se neće zamarati nečime što i nije važno", objasnio je tajnu njihova sklada Vacchi. Prije no što se skrasio s manekenkom, kako je otkrio, bio je ili samac ili u vrlo kratkim vezama. Njegova sklonost avanturama promijenila se kad je upoznao Fonesco.

‘‘Svađamo se vrlo malo. Ako se ponekad svađamo, više zapravo razgovaramo o načinima kako da svoju ljutnju izrazimo. Ja sam vulkan, ja sam čovjek koji eksplodira u sekundi, no Sharon je totalna suprotnost. Zbog toga nekad imamo problem, jer ja to izbacim iz sebe i mogu dalje nastaviti s osmijehom, ali Sharon ako je tu eksploziju vidjela, rastuži se. Međutim na kraju dana moramo shvatiti da nismo svi jednaki, pa i ja tako svaki dan učim prihvatiti da nas dvoje nismo isti karakter‘‘, zaključio je te priznao da mu je rođenje kćerkice iz temelja promijenilo život i način na koji promišlja o njemu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 21:13