DOM ZA PENZIJU

Najsigurniji otok na svijetu postao mamac za bogate i slave, Brady i Gisele već iskeširali milijune

Privatni naoružani zaštitari patroliraju kopnom i vodom oko otoka 24 sata na dan. Ukratko, ako niste pozvani, ne možete doći

Indian Creek

 Movoto Via The Grosby Group/Grosby Group/Profimedia

Najveći NFL igrač, Tom Brady, zaključio je svoju nevjerojatnu igračku karijeru te će uskoro s obitelji postati susjed Ivanke Trump i Jareda Kushnera.

Brady i njegova supruga, supermodel Gisele Bündchen, krajem 2020. godine kupili su nekretninu na otočiću Indian Creek kraj Miamija na Floridi. Taj je otok magnet za milijardere, slavne osobe i moćne parove koji traže privatnost i sigurnost. Platili su je 17 milijuna dolara, srušili staru kuću i na njezinu mjestu podižu najsuvremeniju eko-vilu. Parcela je očišćena i gradnja je u tijeku. Na imanju će biti više objekata, a s obzirom na brzinu radova, cijeli bi projekt mogao biti brzo završen.

Strastveni obožavatelji dizajna

Svaka kuća na Indian Creeku sagrađena je uz otočnu obalu kako bi se osiguralo da svi stanovnici imaju pogled na obalu, a ekskluzivni ladanjski klub sa svjetski poznatim igralištem za golf smjestio se u sredini zajednice. Supružnici planiraju sami dizajnirati svoj novi dom koji će dijeliti sa sinom Benjaminom, kćeri Vivian i Bradyjevim sinom iz prethodnog braka, Jackom, rekao je izvor za Page Six.

Za njih se kaže da su strastveni obožavatelji dizajna i opsjednuti su detaljima različitih stilova, a Gisele Bündchen posebno je važno da je sve napravljeno prema najvišim ekološkim standardima.

image

Indian Creek

Movoto Via The Grosby Group/Grosby Group/Profimedia

Brady, koji nosi titulu najboljeg igrača američkog nogometa, želi mirniji život. Nakon što je prošli utorak najavio umirovljenje NFL karijere, otkrio je da planira provoditi više vremena sa suprugom i djecom. Odlazi nakon 365 odigranih utakmica i rekordnih sedam osvojenih Super Bowlova.

Govoreći o svojoj ženi i djeci, Brady je istaknuo da obitelji duguje sve zbog podrške koju su mu pružili.

- Ona zaslužuje ono što joj treba od mene kao muža, a moja djeca zaslužuju ono što trebaju od mene kao tate - rekao je Brady.

Bunker milijardera

Indian Creek otok je bogatih i slavnih koji se prostire na 1,2 četvorna kilometra u zaljevu Biscayne u Miami Beachu. Zbog visoke zaštite privatnosti i sigurnosti, ali i profila ljudi koji ondje imaju posjed, otok nazivaju i bunker milijardera (Billionaire Bunker).

Spektakularni domovi uključuju teretane, spa zone, prostrane vinske podrume, jacuzzije i druge luksuze modernog svijeta, a prosječna cijena nekretnina na otoku kreće se oko 20 milijuna dolara. Luksuzne vile okružene su zelenilom, tu je i veličanstveni golf teren s 18 rupa, ali i veliki bazeni te privatne plaže s pogledom na zaljev.

Otok Indian Creek na glasu je kao jedno od najbogatijih, najosiguranijih i najprivatnijih susjedstava u Miamiju, ali i svijetu. To ne čudi ako je poznato da se jedini kopneni ulaz preko mosta strogo čuva. Uz to, privatni naoružani zaštitari patroliraju kopnom i vodom oko njega 24 sata na dan. Ukratko, ako niste pozvani, ne možete doći.

U svom novom ekskluzivnom kvartu, Brady i njegova obitelj postat će susjedi mnogih poznatih, poput Jeffreyja Soffera i milijardera Carla Icahna.

U prosincu 2020., kad su kupili novi posjed, par je prodao svoju vilu u Brooklineu u Massachusettsu za 32,5 milijuna dolara, izvijestio je Forbes. Brady i njegova supruga imaju golemo bogatstvo, a i višemilijunski portfelj nekretnina s luksuznim kućama na Floridi, u Kaliforniji i Montani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:17