OBITELJSKA NOĆ

Najslađe pratnje: Salma Hayek i Colin Farrell izgledali su senzacionalno, no zasjenile su ih njihove mlađe kopije

I mama Salma i kći Valentina odjenule su kreacije Guccija, dok su se tata Colin i sin pojavili u identičnim smokinzima

Salma Hayek i Valentina Paloma Pinault

 Angela Weiss/Afp

Glumačke zvijezde Salma Hayek i Colin Farrell kao pratnju za ovogodišnju dodjelu Oscara odabrali su svoju djecu. Tako je Valentina Paloma Pinault, 15-godišnja kći jedne od najljepših žena svijeta, 56-godišnje Salme Hayek prošetala sa svojom slavnom majkom "crvenim tepihom" (zapravo boje šampanjca). I mama i kći odjenule su kreacije Guccija, Salma izazovnu narančastu, prekrivenu šljokicama, a Valentina nježno crvenu, prikladnu za njezine godine.

Pored toga mlada djevojka čiji je otac Hayekin suprug milijarder, François Henri Pinault - nosila je srebrnu Guccijevu torbicu te svjetlucave dijamantne dodatke uključujući tanku ogrlicu i blistave naušnice. Valentini Oscari nisu bili prvi veliki događaj na kojem se pridružila svojoj majci. U veljači je Hayek dovela Valentinu i pokćerku Mathilde (22) na Guccijevu reviju na Tjednu mode u Milanu, no i prije toga kao još sasvim malu djevojčicu roditelji su je vodili po modnim događajima.

image

Salma Hayek i Valentina Paloma Pinault

Mike Coppola/Getty Images Via Afp

I slavni glumac Collin Farell (46) došao je modno usklađen sa svojim sinom, 13-godišnjim Henryjem Tadeuszom. Otac i sin pred fotoreporterima pojavili su se u sličnim Dolce & Gabbana smokinzima - crnih baršunastih sakoa sa svilenim satenskim reverima.

image

Colin Farrell i Henry Tadeusz

Mike Coppola/Getty Images Via Afp

Farrell je zakačio i irsku zastavu na rever, kao simbol svoje odanosti domovini, referirajući se tako na svoju ulogu u "Banshees of Inisherin". Glumac kojem je ovo bila prva nominacija za Oscara rekao je kako uživa u svemu zahvaljujući Henryjevoj pomoći.

Za Vanity Fair Farrell je tako izjavio da ga je njegov sin ohrabrio da "uživa u tome" i dodao je da će "iskoristiti tu mudrost".

"Prvi put radim sve ovo, iako sam glumac 25 godina, tako da samo pokušavam uživati u ovom trenutku."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:52