ZABRINUT GLUMAC

NAJSTARIJA KĆI MATTA DAMONA IMA KORONAVIRUS 'Zarazila se na fakultetu u New Yorku, a ostatak naše obitelji zaglavio je u karanteni u Irskoj'

 
Matt Damon sa suprugom Lucijanom te kćerima Isabellom, Stellom i Gijom
 Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Matta Damona pandemija koronavirusa zatekla je u Irskoj, gdje je holivudski glumac trebao snimati novi film "The Last Duel" redatelja Ridleyja Scotta, no zbog izvanrednih okolnosti i zabrane letova Matt je "zapeo" u Dublinu.

No ovih dana gostovao je u radijskoj emisiji "Ireland's Spin 103.8’s Fully Charged" voditelja Grahama O’Toolea i Nathana O’Reillyja u kojoj je otkrio kako se njegova pokćerka Alexia (21) zarazila virusom COVID-19, prenosi Daily Mail.

- Inficirala se još na početku pandemije u New Yorku... Razboljela se na fakultetu, ona i njezini cimeri, ali srećom, sad su svi dobro... Ova pandemija zbilja jest zastrašujuća, pogotovo za starije generacije, za naše roditelje - rekao je 49-godišnji glumac, koji sa suprugom Lucijanom ima troje djece - Isabellu (13), Giju (11) i Stellu (9).

51510672 'The Monuments Men' actor Matt Damon and his wife Luciana take their daughters Gia, Isabella, Stella, and Alexia out for breakfast in Los Angeles, California on August 24, 2014. Matt met his Argentinian-born wife Luciana while filming in Miami in April 2003 and the happy couple have been married for 9 years., Image: 202525320, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Pablo / Backgrid USA / Profimedia
Pablo / Backgrid USA / Profimedia
Matt Damon s obitelji snimljen 2014.

Alexiju, koju Damon smatra svojom najstarijom kćeri, Argentinka Luciana dobila je u vezi s Arbellom Barrosom, koji je u vrlo dobrim odnosima sa slavnim glumcem.

- Ne bih mogao poželjeti boljeg očuha za svoju kćer. Matt se prema njoj odnosi kao da je njegova krv i meso. On je pravi blagoslov u Alexijinu životu - rekao je Arbello u jednom od svojih rijetkih istupa u javnosti.

Inače, obitelj Damon do daljnjega ostaje u karanteni u Dublinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:31