VRUĆE, VRUĆE...

Najstrastveniji slavni par nije se mogao suzdržati: Na vjenčanju prijatelja ‘cupkala‘ mu u krilu

Reality zvijezda izazovno je skakutala u krilu svog zaručnika pred okupljenim uzvanicima na vjenčanju

Travis Barker i Kourtney Kardashian

 Instagram

Reality zvijezda Kourtney Kardashian i njezin zaručnik Travis Barker i dalje su ludi jedno za drugim i to vrlo otvoreno pokazuju gdje god se nalazili. Tako su snimljeni u poprilično vrućim pozama na vjenčanju njihova prijatelja Simona Hucka i njegova dugogodišnjeg dečka Phila Riportella, čiji su važan dan svojim ponašanjem bacili u drugi plan.

42-godišnja Kourtney snimljena je kako izazovno skakuće u krilu svoga zaručnika, s nogama omotanim oko njegovih bokova, dok je on zaljubljeno drži za stražnjicu, a iz zvučnika trešti "All The Small Things" njegova benda Blink-182. Nad njih se nadvio i Corey Gamble, partner Kourtneyine majke Kris Jenner, koji također s veseljem prihvaća njihove zaruke, no oni nisu pretjerano marili za njega.

Na drugoj fotografiji koja je procurila s vjenčanja, zaljubljeni par razmjenjuje poljupce. Ona njega ljubi u čelo, a on nju gdje drugdje nego - u grudi.

image

Travis i Kourtney

Instagram
image

Travis Barker i Kourtney Kardashian

Instagram

Na vjenčanju su prisustvovale brojne poznate osobe, poput cijelog klana Kardashian, Chrissy Teigen i Johna Legenda, Hailey Bieber, Olivije Culpo i brojnih drugih. Kourtney je prije odlaska na vjenčanje objavila fotografiju sa svojim zaručnikom, a u opisu je napisala: "Idemo u kapelicu." Travis Barker je na to komentirao: "Mi smo sljedeći." Već sad mnoge jako zanima taj trenutak kad zaljubljeni par, kod kojeg hormoni,čini se, rade punom parom, začuju - smijete poljubiti mladu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:13