OLIVIA NEWTON JOHN

NAJTEŽI DANI OMILJENE GLUMICE I PJEVAČICE Vratila joj se teška bolest, ovoga puta u zadnjem stadiju: 'Ne želim znati koliko mi je još ostalo života'

 
Olivia Newton-John u emisiji '60 Minutes'
 Profimedia, Backgrid UK

Glumici Oliviji Newton-John treći put se vratio rak. Ne želi razmišljati, kaže, o tome koliko joj je još ostalo života.

70-godišnja pjevačica i glumica otvoreno je pričala u emisiji ‘60 Minutes Australia’ o tome kako je živjeti s rakom četvrtog (posljednjeg) stadija, piše CNN.

- Kad dobijete dijagnozu karcinoma ili bilo kakvu zastrašujuću dijagnozu, odjednom ste dobili ograničeno vrijeme života. Ako vam netko kaže da imate još šest mjeseci života, toliko ćete vjerojatno i živjeti jer ste povjerovali u to. Zato je za mene, psihološki, bolje da nemam pojma što liječnici očekuju ili koliko je živjela posljednja osoba s takvom dijagnozom. Zato ne želim ni znati - rekla je Newton-John.

Zvijezda omiljena u holivudskim krugovima prvi je put dijagnozu raka dojke dobila 1992. Potom opet 2013. No, tu je bitku odlučila zadržati za sebe. Sad kad se rak opet vratio, Olivia kaže da uzima ulje kanabisa koje joj pomaže s bolovima.

- Stvarno mislim da je kanabis uvelike pomogao. Ako ne uzmem kapi, osjećam bol, tako da znam da ima učinka - dodaje.

Uzela je pauzu od snimanja i posla te se fokusirala na pomaganje drugima. Zvijezda ‘Briljantina’ organizirala je aukciju za neke svoje memorabilije, uključujući i slavni kožni outfit koji je nosila na snimanju legendarnog filma s Johnom Travoltom.

GREASE (1978) - JOHN TRAVOLTA - OLIVIA NEWTON-JOHN., Image: 137052314, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only. No merchandising or book covers. This is a publicly distributed handout. Access rights only, no license of copyright provided., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Album
Profimedia, Album
John Travolta i Olivia Newton-John u 'Briljantinu'

Njezin prijatelj Australac Hugh Jackman nedavno je objavio poruku podrške Oliviji s pozornice u Sydneyju.

- Ti si najdivnija osoba, najdivnija mama i nevjerojatna ambasadorica. I jako te volimo - napisao je.

Newton-John je u emisiji još izrazila zahvalnost za svaki novi dan:

- Jako sam sretna što prolazim ovo već treći put i još uvijek sam ovdje. Živim s tim. Sad mi je svaki dan poklonjen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:14