NICKI MINAJ

Najteži dani poznate pjevačice: U stravičnoj nesreći poginuo joj otac, pregazio ga je nepoznati vozač

Bile su mu 64 godine. Hodao je po nogostupu kada je na njega naletio osobni automobil.
Nicki Minaj
 Angela Weiss/Afp/Profimedia

Popularna američka pjevačica Nicki Minaj proživljava najteže dane. Njezin otac Robert Maraj poginuo je u petak nakon što ga je osobnim automobilom na Long Islandu pregazio nepoznati vozač, pa pobjegao. Bile su mu 64 godine, potvrdio je glasnogovornik pjevačice.

Hodao je po nogostupu kada je na njega naletio osobni automobil. Očevici nisu bili od pomoći policiji jer nisu uspjeli dati precizan opis vozača koji je pobjegao s mjesta nesreće. Robert Maraj prebačen je u obližnju bolnicu, ali je preminuo od zadobivenih ozljeda. Policija je pokrenula istragu o nesreći.

Nicki Minaj po rođenju je dobila ime Onika Tanya Maraj, a prvih pet godina života provela je na Trinidadu. Nakon toga se preselila u Queens u New Yorku.

Prije godinu dana stariji brat pjevačice, Jelani Maraj, osuđen je na 25 godina zatvora zbog silovanja 11-godišnjakinje. Unatoč pandemiji i presudi za strašan zločin, pjevačica je u prošloj godini doživjela i veliku sreću. Potkraj godine postala je majka malenog dječačića kojega je dobila u braku s Kennethom Pettyjem.

Reperica Nicki Minaj već dugi niz godina ima turbulentan odnos s ocem. U travnju 2012. u javnost je iznijela da je njezin otac ovisnik o alkoholu i drogama te da zlostavlja njezinu mamu. On je zanijekao te optužbe te poručio da je slomljen nakon takvih optužbi, jer voli svoju kćer.

Kasnije se po fotografijama na društvenim mrežama dalo zaključiti da su izgladili odnos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:57