BORBA ZA ŽIVOT

NAJTEŽI DANI U ŽIVOTU SVJETSKI POZNATOG PJEVAČA 'Naš trogodišnji sinčić boluje od teške bolesti, supruga i ja smo potpuno shrvani...'

 REUTERS / REUTERS

Michael Bublé i njegova supruga Luisana Lopilato putem Facebooka javnost su obavijestili kako trenutačno prolaze kroz najteže razdoblje životu.

- Potpuno smo slomljeni nakon što je našem starijem sinu Noahu, koji ima tri godine, dijagnosticiran rak. Trenutačno je na liječenju u Americi. Oduvijek sam govorio o tome koliko je obitelj važna i koliko supruga i koliko ljubavi supruga i ja imamo prema svojoj djeci. Luisana i ja posvetit ćemo svo svoje vrijeme sinu Noahu kako bi što prije ozdravio, pa ćemo otkazati sve vezano uz posao. S obzirom na ovo teško razdoblje za nas, molite za našeg sina poštujte našu privatnost - poručio je slavni glazbenik u obraćanju.

Dodali su da ih čeka dug put, ali i da se nadaju da će uz podršku obitelji, prijatelja i obožavatelja te vjere u Boga, uspjeti dobiti ovu bitku. Dječaku je rak dijagnosticiran kad je bio kod liječnika jer su sumnjali da ima zaušnjake.

Michael i Luisana vjenčali su se 2011., a dvije godine kasnije rodio se Noah. Početkom ove godine dobili su i sina Eliasa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:27