STALO JOJ SRCE U AVIONU

NAJTEŽI TRENUCI GLUMICE POZNATE PO ULOZI PRINCEZE LEIE U RATOVIMA ZVIJEZDA Procurila snimka dramatičnog poziva pilota kontroli leta

 Screenshot

Nakon što je pretrpjela srčani udar na letu iz Londona u Los Angeles, glumica Carrie Fisher, poznata po ulozi princeze Leie u filmskom serijalu Ratovi zvijezda, trenutačno se nalazi na intenzivnoj njezi.

Njezin brat Todd Fisher tvrdi da Carrie ima odličnu skrb te da su liječnici njezino stanje stabilizirali. Kako je rekao u jednoj od izjava, detaljnije pojedinosti još nisu poznate.

- Moramo čekati i biti strpljivi. Raspolažemo s jako malo informacija - rekao je.

Liječnici koji su se zatekli na istom letu kao i glumica održavali su je na životu sve dok nisu sletjeli u zračnu luku u Los Angelesu gdje ju je dočekala ekipa Hitne pomoći. Čim su čuli za vijest, prijatelji i kolege slavne glumice uputili su joj poruke podrške.

Objavljena je i audio snimka dramatičnog poziva pilota koji je kontroli zračnog prometa prenio što se događa na letu, piše The Sun.

- Putnici pomažu ženi u kritičnom stanju. Uskoro će je posjesti u sjedalo, čuje se između ostalog na snimci.

Na istom letu bila je i glumica Anna Akana koja je vijest o incidentu na letu podijelila na Twitteru. Naime, Carrie je na 10 minuta prestala disati, a pozlilo joj je samo 15 minuta prije nego što je avion trebao sletjeti.

Fisher je trenutačno na turneji na kojoj promovira svoje memoare 'The Princess Diarist'. Carrie je nedavno bila tema svih medija zbog tvrdnje da je tijekom snimanja 'Ratova zvijezda' imala aferu s Harrisonom Fordom. Tvrdi se da su zajedno bili tri mjeseca, a Ford je u to vrijeme bio oženjeni čovjek s dvoje djeca. Tajnu o njihovoj vezi Carrie je čuvala 40 godina.

- Bilo je to jako intenzivno. Han i Leia bili smo tijekom tjedna, a Carrie i Harrison za vikend - rekla je glumica u intervjuu za časopis People. Han je, naravno, Han Solo, lik kojeg je utjelovio Ford u Ratovima zvijezda.

U vrijeme navodne afere Carrie je imala 19 godina, dok je Harrison imao 33.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:28