VIĐENI ZAJEDNO

‘Najtužnija princeza na svijetu‘ iznenadila sve osmijehom i šaputanjem na uho suprugu

Uvijek elegantna, princeza Charlene je i sada ostala vjerna svome minimalizmu

Princ Albert i princeza Charlene

 Bruno Bebert/Bestimage/Profimedia

Princ Albert II. i princeza od Monaka viđeni su jučer kako polažu prvu ciglu budućeg utočišta Društva za zaštitu životinja (SPA) iz Monaka. Očekuje se da će sklonište biti otvoreno do kraja 2023. godine, a primat će bolesne i ozlijeđene životinje. Princeza Charlene poznata je po svojoj ljubavi prema životinjama i stoga je bilo logično da je kraljevska obitelj jučer bila u skloništu kako bi položila prvu ciglu.

image

Princ Albert i princeza Charlene

Cry-olivier Huitel/The Photo One/Profimedia

Uvijek elegantna, princeza Charlene je i sada ostala vjerna svome minimalizmu te oduševila u bijeloj košulji koju je iskombinirala s crnim hlačama. Također, nakon turbulentnog životnog razdoblja i izbivanja iz zemlje, princeza, koja je poznata kao "najtužnija princeza na svijetu" pokazala je osmijeh. Prisutni su bili iznenađeni da je bila tako bliska sa svojim suprugom dok mu je šaputala na uho i to pred svima okupljenima, a i jedno i drugo su se smiješili istovremeno, što je za njih doista rijetkost.

image

Princ Albert i princeza Charlene

Bruno Bebert/Bestimage/Profimedia

Nadalje, Charlene i Albert od Monaka prisustvovali su crkvenoj službi u spomen na Elizabetu II., nakon što su tijekom vikenda odali iskrenu počast kraljici.

Princ i princeza od Monaka djelovali su duboko zamišljeno dok su prisustvovali vjerskoj službi za pokojnog monarha u anglikanskoj crkvi svetog Pavla u Monaku, piše Daily Mail.

image

Princeza Charlene

Cry-olivier Huitel/The Photo One/Profimedia

Slike koje je na Twitteru podijelila britanska veleposlanica u Francuskoj i Monaku, Menna Rawlings, također prikazuju par dok poziraju sa službenikom i princa Alberta dok za stolom ispisuje počast kraljici.

Podsjetimo, Charlène je 2021. godine provela šest mjeseci u rodnoj Južnoafričkoj Republici gdje se razboljela. Dobila je tešku "opću upalu uha, grla i nosa" te prošla nekoliko operacija. U Monte Carlo vratila se tek u studenom 2021. godine, da bi nekoliko dana kasnije otputovala u Švicarsku, na oporavak u specijaliziranoj ustanovi gdje su je, prema nekim izvorima, posjećivala i djeca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:02