ONLY FANS SENZACIJA

Najzgodnija je sportašica svijeta, a mrzi svoje tijelo: ‘Prebujne grudi su mi uništile karijeru‘

Da, prirodne su, a zbog njih sam se cijeli život sramila, jer su me učili da ili mogu biti ili lijepa ili uspješna, kaže Kayla Simmons

Kayla Simmons

 Kayla Simmons/instagram/

Zove se Kayla Simmons, jedna je od najseksepilnijih sportašica na planeti i nervira ju samo jedna stvar- kad joj komentiraju grudi. Simmonsovu inače još od fakultetskih dana nazivaju najzgodnijom svjetskom odbojkašicom, i sportašicom uopće, a kad je u nedavnoj objavi poželjela manje grudi jedan joj je od ukupno milijun fanova na Instagramu dignuo živac kad ju je upitao koliko je silikona u njima.

- Nula, u njima je nula silikona i iskreno nemam više živaca odgovarati na ta pitanja, rekla je.

Kayla je naime u intervju na You Tubeu govorila o tome kako je odrastati s velikim grudima - bilo problematično, pa čak i traumatičnom. Pogotovo njoj kao sportašici.

- U srednjoj školi željela sam manje grudi jer bi mi to olakšalo igranje odbojke. Ta mi se želja nije ostvarila, rekla je. Zbog toga kaže nikad nije mogla skočiti visoko koliko bi htjela, nije bila dovoljno brza a uz to boljelo bi je kad bi se bacila na pod usred odbojkaških utakmica.

- Uz to kad imate velike grudi na meti ste seksističkih dobacivanja i uvreda, rekla je. Sportsku karijeru nakon fakulteta nikad nije nastavila, međutim životnu (i poslovnu) sreću pronašla je kao influencerica ali i OnlyFans model.

image

Kayla Simmons

Kayla Simmons/instagram/

Tijekom studiranja izazivala je kontroverze, jer su je administratori fakulteta prozvali zbog previše atraktivnih fotografija pa čak je tražili da obriše svoj Instagram račun.

- Bilo je to užasno, nisam se osjećala ugodno u svom tijelu jer su mi govorili da sam preseksepilna da bi bila uspješna sportašica. Ali do danas sam naučila kako je najvažnije ono što vi sami mislite o sebi i tome kako izgledate. Na fakultetu su me natjerali da se sama sebe sramim. Kao da sam morala izabrati želim li biti lijepa djevojka ili uspješna sportašica. Zato ženama poručujem da su predivne kakve god da jesu i nek ne gube samopouzdanje, govori Simmons.

U zadnjoj objavi Kayla se prošetala i pozirala u Parizu. Treba li reći da je malo tko zamijetio Eiffelov toranj pored nje?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 04:06