ZAUSTAVLJA DAH

Najzgodnija sportašica na svijetu pršti seksepilom i među morskim psima: ‘Od ovog prizora nisam ih ni primijetio‘

Zvijezda je još prije dvije godine na Svjetski dan oceana podijelila nekoliko fotografija s morskim psima

Kayla Simmons

 Instagram/Kayla Simmons

Kayla Simmons, odbojkašica i model na OnlyFansu, zaplivala je među morskim psima na Maldivima i pokazala koliko je hrabra. Simmons je objavila niz od nekoliko fotografija i snimki kako pliva s morskim psima i, naravno, na račun svog izgleda ponovno dobila brojne komentare.

"Navodno su morski psi u videu, ali ja ne mogu prestati gledati u nju tako da ih nisam primijetio", "Prekrasne fotografije, Kayla. Nisam siguran što mi se više sviđa, ti ili morski psi. Zastao mi je dah na ove fotografije", "Ne znam u što bih prije gledao", "Predivna sirena", neke su od reakcija na izgled sportašice koja, čini se, s pravom nosi titulu najzgodnije.

No, brojni su bili oduševljeni samim iskustvom te umjetničkom stranom videozapisa i fotografija. Naravno da su se javili i oni zabrinuti i uplašeni. "Kako ovo može biti sigurno?", "Zašto se ne bojiš?", "To izgleda ludo... Ja to ne bih napravio", Znaš li da možeš umrijeti?", "Poludjela si! Nema šanse da bih ikada plivao s morskim psima", pisali su obožavatelji zvijezde.

Ovo nije prvi put da je Simmons pokazala koliko je hrabra. Zvijezda je još prije dvije godine za Svjetski dan oceana, koji se obilježava 8. lipnja, podijelila nekoliko fotografija s morskim psima i na taj način obilježila taj dan. "Našim oceanima prijeti zagađenje, prekomjerni ribolov i klimatske promjene. Ocean pokriva 70% našeg planeta, ali samo 8% je zaštićeno. Učinimo svi što možemo da napravimo razliku", napisala je tada Simmons.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. srpanj 2024 11:02