PLAVOOKI ZATVORENIK

NAJZGODNIJI KRIMINALAC SVIJETA I BOGATA NASLJEDNICA OČEKUJU DIJETE? 'Spremni su zasnovati obitelj...'

 
 Instagram

Društvene mreže su nam svima promijenile život. No ono što se dogodilo Jeremyju Meeksu (34) doista je nevjerojatno.

Podsjećamo, Meeks je kriminalac i bivši pripadnik bande koji je po tko zna koji put završio u zatvoru. No nakon što je policija objavila njegovu fotografiju načinjenu prilikom uhićenja, slika plavookog Meeksa postala je viralna i svi su poludjeli za zgodnim kriminalcem.

Kad je odslužio kaznu i izašao iz zatvora, za njega su se počele otimati modne agencije i uskoro je postao poznato ime u svijetu mode.

Kako često bude u takvim situacijama, Meeksov novi život više nije uključivao ‘staru’ ženu te je podnio zahtjev za razvod od supruge Melisse s kojim ima i maloga sina.

Još dok razvod nije bio okončan, započeo je novu vezu s Chloe Green (27), bogatom kćerkom vlasnika lanca odjeće Topshop i nasljednicom tog čitavog carstva.

Meeks i Chloe obilaze svijet, uživaju na jahti, odsjedaju po skupim hotelima i shoppingiraju. I, naravno, sve to objavljuju na Instagramu.

Najnovija vijest je da bogata nasljednica i njen lijepi kriminalac očekuju svoje prvo dijete.

Iako sam par nije potvrdio sretnu vijest, zna se da je Chloe spremna skrasiti se i s Meeksom osnovati obitelj, a on ju je prije nekoliko dana odveo u posjet svojoj baki za njezin rođendan gdje je upoznala i ostatak njegove obitelji.

Inače, Chloeini roditelji, pogotovo otac kojeg zbog bahatosti zovu ‘britanski Trump’, nisu bili oduševljeni vezom njihove kćeri s ‘najzgodnijim kriminalcem’. No u međuvremenu su se ipak smekšali i promijenili mišljenje o budućem zetu, a možda i ocu svojeg unuka.

@jmeeksofficial

Objavu dijeli Chloe green (@chloegreen5)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 19:46