KRAJ BTS-A

Nakon 10 godina razilazi se najveća svjetska senzacija: ‘Obećajemo da ćemo se jednog dana vratiti zreliji‘

Nekima ova vijest nije bila toliko šokantna s obzirom na to da je J-Hope nedavno najavio da će izdati solo album

K-pop bend BTS

 Valerie Macon/AFP

Najpoznatiji K-pop bend BTS šokirao je svoje obožavatelje objavom da uzimaju pauzu - ali se kunu u to da su još uvijek prijatelji.

U poruci koju su objavili prije nekoliko dana jedan od članova beneda, Jungkook, obratio se vjernim fanovima. "Bili ste s nama gotovo 10 godina. Svatko od nas će odvojiti malo vremena da se zabavimo i iskusimo neke nove stvari. Obećajemo da ćemo se jednog dana vratiti zreliji nego što smo sada. Nadam se da ćete nam moći dati svoj blagoslov", poručio je.

Nekima ova vijest nije bila toliko šokantna s obzirom na to da je jedan član, J-Hope, nedavno najavio da će izdati solo album, kao i da drugi članovi benda rade na svojoj glazbi.

BTS je osnovao izvršni direktor i osnivač Bang Si-Hyuka 2010. godine, kada su svi članovi benda još bili tinejdžeri. RM i Suga tek su kretali na lokalnoj rap sceni, Jimin i J-Hope studirali su ples, a V se službeno pridružio 2013. godine. Jin je bio ambiciozni glumac kojeg su pokupili na ulici zbog njegova upečatljiva izgleda, a Jungkook im se pridružio dok je još bio u srednjoj školi.

Kao što je to uobičajeno za K-pop grupe, bend također živi zajedno već cijelo jedno desetljeće. U jednom intervjuu iz 2019. izjavili su da znaju zajedno otići u kino, pecati te igrati StarCraft. "Živimo zajedno već neko vrijeme, gotovo osam ili devet godina", rekao je tada Jimin i dodao: "U početku smo imali puno svađa i sukoba. Ali došli smo do točke kada možemo komunicirati bez riječi, dovoljno je da se samo pogledamo i pročitamo si izraze lica."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 17:14