KRAJ

Nakon 19 godina ukida se talk show Ellen DeGeneres, ona uvjerava da to nema veze sa skandalima iza kulisa

Prošlogodišnje tvrdnje o tome kako na setu dominira strah nisu nimalo utjecale na ovu odluku, rekla je komičarka
Barack Obama i Ellen DeGeneres 
 Mandel Ngan/AFP

Slavna američka komičarka Ellen DeGeneres (63) odlučila je kako će 2022. okončati snimanje vlastita talk showa, koji se emitirao punih 19 godina.

- Koliko god je ova emisija sjajna i zabavna, jednostavno više nije izazov - rekla je za Hollywood Reporter, a prenosi BBC.

Ova vijest objavljena je samo nekoliko mjeseci nakon što su se popularni show i DeGeneres suočili s teškim optužbama u kojima se tvrdilo kako je atmosfera na snimanjima bila toksična u tolikoj mjeri da su tri starija producenta izgubila posao, zbog čega se Ellen na početku emitiranja aktualne sezone ispričala pred kamerama.

- Htjela sam stati nakon 16. sezone. Bila sam spremna potpisati ugovor za eventualno još jednu, no rekli su mi kako to nije moguće. Dakle, dogovorili smo se da ćemo raditi još tri godine i znala sam da će mi to biti posljednje. Takav je bio plan - izjavila je komičarka.

Njezin talk show prošli mjesec emitirao je svoje 3000. izdanje, što je sama DeGeneres opisala kao vrlo emotivno iskustvo.

- Bit će mi jako teško zadnji dan, ali znam da je vrijeme... Ja sam kreativna osoba, a kad ste kreativni, stalno vas treba izazivati - rekla je. Dodala je i kako prošlogodišnje tvrdnje o tome kako njezinom "radnom okolinom dominira strah" nisu nimalo utjecale na odluku o gašenju showa.

- Da je tako, ne bih se uopće vratila ni ove sezone - izjavila je i priznala kako ju je "uništilo to što je morala gledati kako se napada sve za što se godinama zalagala".

- Kad sam saznala da su ljudi oko mene na bilo koji način bili povrijeđeni... To mi je slomilo srce - rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. siječanj 2023 21:09