ODVAŽNA ZVIJEZDA

Nakon 24 godine, Nicole Kidman snimila čak dva erotska trilera: Vrućih scena ne nedostaje...

Odmah po zavšetku snimanja filma ‘Holland, Michigan‘ prihvatila je ulogu u još jednom erotskom uratku ‘Babygirl‘

Nicole Kidman i Matt Dillon, 1995. godina

 Columbia Pictures Collection/Everett/Profimedia/Columbia Pictures Collection/everett/profimedia

Prošle su 24 godine otkad je Nicole Kidman posljednji put odigrala erotičnu ulogu i to uz svojeg tadašnjeg supruga Toma Cruisea u burnom i kontroverznom filmu "Oči širom zatvorene". A sad će 55-godišnju holivudsku zvijezdu publika imati priliku vidjeti u čak dva erotska trilera predviđena za velika platna. Glumit će fatalnu ženu u dva projekta koji se snimaju u razmaku od par mjeseci.

Prvi film je triler ‘Hitchcockovog stila‘ imena "Holland, Michigan" u kojem igra uz Matthewa Macfadyena. A Macfadyen, koji se proslavio ulogom Toma Wambsgansa u seriji "Succession", u filmu glumi Kidmanina supruga. Radnja je svojevrsna igra mačke i miša i govori o učiteljici koja započinje aferu, samo kako bi saznala da je njezin suprug također vodi dvostruki život.

Čini se da se glumici svidjelo ponovo se naći u scenama erotskog filma, obzirom da je odmah nakon zavšetka snimanja "Holland, Michigan" pristala biti glavna uloga u filmu "Babygirl". Ovaj vrući scenarij govori o poslovnoj ženi u njezinim 40-ima koja započinje opasnu vezu s 21-godišnjim pripravnikom.

No, tu nije kraj glumičinim angažmanima jer hiperzaposlena Kidman prihvatila je i ulogu u Netflixovoj mini seriji "The Perfect Couple". U seriji također glumi vodeću rolu, uz Lieva Schreiera, u zvjezdanoj adaptaciji istoimenog trilera, kojeg je napisala Elin Hilderbrand. Slavna glumica igra spisateljicu krimića Greer Garrison Winbury koja planira vjenčanje svog sina i buduće snahe, koju glumi Eve Hewson.

Radnja prati Hewsonin lik, Ameliu Sacks, koja se sprema udati u jednu od najbogatijih obitelji Nantucketa, kada se mrtvo tijelo pojavi na plaži. Kako se radnja razvija, svi su osumnjičeni u istrazi koja se odvija baš kao u misterioznom romanu kakve piše Kidmanin lik.

Produkcija serije započet će u travnju, s Jennom Lamiom kao voditeljicom i izvršnom producenticom, a Susanne Bier kao redateljicom i izvršnom producenticom. Kidman koja dvoje straije djece; 30-godišnju Isabellu i 28-godišnjeg Connora, dijeli s bivšim suprugom Tomom Cruiseom, a mlađe kćeri; 14-godišnju Sunday i 12-godišnju Faith s country zvijezdom Keithom Urbanom, nedavno je u Španjolskoj završila i snimanje svog najnovijeg špijunskog trilera "Lioness".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:30