NICK CANNON

Nakon četvero djece u pola godine: ‘Terapeut mi je preporučio celibat. U redu, uzet ću pauzu‘

Komičar i voditelj dolazi iz velike obitelji, a tvrdi da nikada nije planirao imati sedmero djece s četiri različite žene
Nick Cannon
 Chris Delmas/Afp

Komičar i voditelj Nick Cannon otac je sedmero djece, koju je dobio iz ljubavnih veza s četiri različite žene, a sada je otkrio da će uzeti pauzu od pravljenja potomaka.

"Nije da sjedim ovdje i planiram napraviti još djece. Moj terapeut mi je rekao da bih trebao biti u celibatu. U redu, uzet ću pauzu. Odmorit ću se od pravljenja djece", rekao je Cannon, piše Entertainment Tonight.

Rekao je da on sam dolazi iz velike obitelji, a nikada nije planirao imati sedmero djece s četiri različite žene.

"Dolazim iz velike obitelji, imam nekoliko braće i sestara koje su moji baka i djed odgajali u neortodoksnoj obitelji. Tako sam odgajan da imam puno ljubavi i strasti prema djeci i obitelji. I ja želim veliku obitelj. Bog me blagoslovio s onime što sam tražio, tražite i vi i dobit ćete", rekao je Cannon, koji je priznao da mu se nijedno dijete nije dogodilo slučajno.

Kada ne nastupa, vrijeme provodi s djecom koja mu pomažu da se drži 'podalje od nevolja'.

"Posvećujem im svu svoju pažnju kada ne radim. I to je ljepota toga jer mi pomažu da ne upadnem u nevolje. Za mene sada postoji samo posao i igranje s djecom", objasnio je komičar.

Nick Cannon prakticira poliamorni odnos, odnosno održava intimne odnose s više osoba u isto vrijeme, uz pristanak svojih partnerica. U prosincu prošle godine dobio je drugo dijete s manekenkom Brittany Bell, u lipnju ove godine dobio je blizance s DJ-icom Abby De La Rosom, a također ima dijete s modelom Allyssom Scott. Bio je u braku i s pjevačicom Mariah Carey, s kojom ima dvoje djece.

image
Mariah Carey, Nick Cannon i njihova djeca Monroe Cannon i Moroccan Scott Cannon
Jean-baptiste Lacroix/AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 20:14