NOVA RAZINA

Nakon dvije godine veze zaručio se Jon Hamm: ‘Jako sam zaljubljen‘

Par se upoznao još 2015. godine, no o njihovoj vezi počelo se šuškati 2020. Hamm želi brak, djecu i tvrdi da je sretniji no ikad

Jon Hamm i Anna Osceola

 Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Uloga Dona Drapera u seriji "Momci s Madisona", priči o oglašivačkoj industriji tijekom 1960-ih, zgodnom Jonu Hammu (51) donijela je slavu. Dobio je Emmyja, dva Zlatna Globusa, nagradu SAG i dospio na holivudsku A listu i došao do uloga u hitovima poput "Top Gun: Maverick". No, "Momci s Madisona" pomogli su mu i u ljubavnom životu. Na snimanju je, 2015. godine, upoznao Annu Osceolu (32). Sada, osam godina i nekoliko veza s drugim ljudima kasnije, odlučili su se zaručiti. Vijest o "službenim zarukama" prvi je objavio magazin People.

Osceola se pojavila u posljednjoj epiziodi hit-serije. Glumila je recepcionisticu Esalen u duhovnom utočištu koje je Don Draper posjetio. Hamm je bio u vezi s Jennifer Westfeldt, no njihova 18-godišnja priča završila je te 2015. godine.

- Teško je, teško je biti sam nakon toliko godina provedenih s nekim. Stvarno je teško - rekao je glumac u jednom intervjuu 2017. godine. U međuvremenu su ga fotografirali i povezivali s raznim ženama, no sve bi završavalo demantijima ili pričama kako se radi samo o prijateljstvu.

image

Scena iz serije Momci s Madisona

Lionsgate Television/Collection Christophel Via Afp

Prve glasine o vezi Hamma i Anne Osceola krenule su 2020., a tijekom protekle dvije godine par je snimljen kako uživa na večerama, igra tenis, provodi vrijeme na plaži, na odmoru u Italiji... Ipak, uspjeli su zadržati koliko-toliko privatnosti. Zatim su u ožujku prošle godine, prvi put zajedno stigli na crveni tepih, na oskarovski afterparty i više se nisu ni pokušali sakriti od objektiva. U međuvremenu su snimili i zajednički film, krimi-komediju "Confess, Fletsch" koju su zajedno promovirali u jesen prošle godine.

Iako par nikada nije previše govorio o svojem odnosu, friški zaručnik je, gostujući kod Howarda Sterna u njegovom showu na radiju SiriuisXM show u rujnu 2022. godine, rekao da se može zamisliti u braku s Osceolom, te da je "jako zaljubljen".

- To je dio mojeg života u kojem se osjećam vrlo smireno i ugodno. U vezi sam i to je ugodno - rekao je Hamm tada, govoreći i o svojoj borbi za mentalno zdravlje, te terapijama koje je prošao. Dodao je kako je veza s Annom otvorila mogućnost braka, djece i novu razinu sreće.

- Zvuči sentimentalno ili kako već, no stvarno je i to je ono na čemu sam radio. A što ti više treba? - konstatirao je Hamm.

Par za sada nije otkrio datum vjenčanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 06:36