MLJETSKI AKVATORIJ

NAKON GLAMUROZNOG VJENČANJA HEIDI KLUM NA LUKSUZNOM BRODU DOPLOVILA DO HRVATSKE Njemački supermodel mladom mužu 'ne da mira' ni dok se tušira

 
Heidi Klum
 Profimedia, ddp USA

Svjetski poznata njemačka manekenke Heidi Klum (46) je nakon vjenčanja s 29-godišnjim Tomom Kaulitzem na luksuznom brodu doplovila do otoka Mljeta, piše 24Ur.

Supružnici plove na brodu imena Christina O, koja je izgrađena davne 1943. godine i koja je nekoć bila u vlasništvu grčkog bogataša Aristotela Onassisa i njegove žene Jacky Onassis, udovice ubijenog američkog predsjednika Johna F. Kennedyja. Impresivni brod dug je čak 99 metara, o gostima na njemu brine 39 članova posade, a tjedni najam broda košta 670 tisuća eura.

Klum i Kaulitz su se vjenčali u Los Angelesu pred uskim krugom ljudi, a potom su dogovori svadbu na brodu na kojem se udala i slavna Jackie O.

Heidi Klum (heidiklum / 12.08.2019): Beautiful water 
#nofilter
Profimedia, Face to Face
Heidi Klum

Na drugom vjenčanju ovog para svi su se danima sjajno zabavljali, uključujući Heidinu djecu iz prijašnjih veza, brojne članove njihovih obitelji i prijatelje. Po dolasku u blizinu Mljeta, Heidi je na Instagramu objavila i nekoliko "storyja", a na jednom od njih svog obožavanog novog muža snimila je dok se tušira.

Instagram
Tom Kaulitz

Gitaristu benda Tokio Hotel i glazbenom producentu, koji radi na relaciji SAD - Njemačka, brak s modelom i uspješnom poslovnom ženom drugi je po redu, a njoj treći, piše Slobodna Dalmacija.

Heidi Klum se 1997. godine, na vrhuncu svoje manekenske slave, udala za stilista Rica Pipina, a brak je trajao pet godina. Njezina iduća ljubavna veza izazvala je puno više pažnje i dugo je punila medijske stupce.

Heidi Klum releases a photo on Instagram with the following caption:
Profimedia, Insight Media
Heidi Klum

Tijekom kraće veze s talijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom, naime, Heidi je ostala trudna, a Briatore nije želio priznati dijete. Rodila je kćer, danas 15-godišnju Helene, poznatu pod nadimkom Leni.

Uslijedila je velika ljubavna priča s glazbenikom Sealom, za kojeg se udala 2005. godine, koji je posvojio njenu kćer Leni, a u braku s pjevačem Heidi je dobila troje djece: sinove Henryja (14) i Johana (12) te kćer Lou (9).

Heidi Klum releases a photo on Instagram with the following caption:
Profimedia, ddp USA
Heidi Klum

Za strastvenu ljubav Kaulitza i Heidi saznalo se prošle godine, kad su se kao par pojavili u Cannesu. Uslijedila su brojna pisanja o velikoj razlici u njihovim godinama, mnogi su romansi predviđali kraj, a Heidi Klum se ničim nije zamarala.

"Živite svoj život i ne brinite što ljudi misle! Od takvih briga samo dobivate bore!" - izjavila je u jednom intervjuu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 17:31