KRENUO DALJE

Nakon mučnog razvoda Kevin Costner uživa na privatnom otoku milijardera Richarda Bransona

Nedavne glasine o vezi s glumicom Reese Witherspoon vrlo su brzo demantirane

Kevin Costner

 Amy Katz/Zuma Press/Profimedia/Amy Katz/zuma Press/profimedia

Američki glumac Kevin Costner proveo je neko vrijeme na privatnom otoku Necker milijardera Richarda Bransona na Britanskim Djevičanskim otocima nakon razvoda od Christine Baumgartner, a tamo je prisustvovao i Necker Cupu, ekskluzivnom godišnjem teniskom turniru. Izvori za Page Six su kazali da je izgledao dobro raspoložen unatoč nedavnom razvodu, a jedan insajder je rekao: "Razgovarao je s drugim gostima o svojim nadolazećim filmskim projektima, a čak je prikazao i dio svog najnovijeg filma". Drugi izvor je ispričao da je glumac bio aktivan u događajima i aktivnostima, uključujući ronjenje, jedrenje i druženje na večerama. Oduševili su se njegovom ljubaznošću, ističući da je "jako fin".

Kako bi prisustvovali događaju, gosti navodno moraju platiti do 100.000 dolara. Ulaznica omogućava posjetiteljima mečeve s vrhunskim teniskim zvijezdama, zabavu na temu "Kraj svijeta" i nekim igrama s loptom. Branson je očito bio "utjelovljenje vrsnog domaćina", prema insajderima koji su bili prisutni.

Čini se da se Costner oporavio i nastavio dalje nakon brutalne brakorazvodne bitke tijekom ljeta. Optužio je bivšu suprugu da je uzela dragocjenosti iz njihove kuće nakon što ju je navodno izbacio. Osim toga, morali su riješiti probleme s alimentacijom za djecu. Sve je završeno u rujnu i glumca se od tada često viđa na javnim događanjima.

Nakon razvoda, glasine o vezi između Kevina i glumice Reese Witherspoon izludile su obožavatelje. Nakon što su Costnera vidjeli kako kupuje darove za ženu, prebrzo su doneseni zaključci o vezi jer se Reese nedavno također razvela. Voditelj podcasta Naughty but Nice Rob Shuter čak je pokrenuo anketu kako bi saznao sviđa li se obožavateljima "novi par". Međutim, glasine su brzo zataškane.

Predstavnik Reese rekao je za The Mirror: "Ova je priča potpuno izmišljena i nije istinita".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 14:23