TEŠKI TRENUCI

Nakon najteže noći u životu, supruga Arijana uputila dirljivu poruku Siniši Mihajloviću: ‘Kad više ne budeš dio mene...‘

Arijana Mihajlović, koja je desetljećima bila prava podrška Mihajloviću i njegov oslonac u svemu, oglasila se na Instagramu

Arijana i Siniša Mihajlović

 Instagram/arijana Mihajlović/

Legendarni srpski nogometaš Siniša Mihajlović godinama se borio s leukemijom, a jučer je, nažalost, tu bitku zauvijek izgubio. Preminuo je u bolnici u Rimu u 53. godini života, a njegova se obitelj javnosti obratila priopćenjem.

Sada se na društvenim mrežama oglasila i Arijana Mihajlović, koja je desetljećima bila prava podrška Mihajloviću i njegov oslonac u svemu.

"Kad više ne budeš dio mene, isjeći ću mnoge zvjezdice iz sjećanja, tada će nebo biti tako lijepo da će se cijeli svijet zaljubiti u noć", poruka je koju je objavila na svom Instagram profilu u 6 sati i 30 minuta, nakon jedne od najtežih noći u životu.

Mihajlović je, piše Nova.rs, uvijek biranim riječima govorio o svojoj supruzi, a to je uvijek bilo vrlo emotivno.

"Hvala najbližim prijateljima, a posebno supruzi i djeci. Moja je supruga uz mene svaki dan, pokazala mi je još jednom da sam najsretniji čovjek na svijetu jer imam takvu ženu pored sebe. Ona je jedina osoba koju znam a da ima veća mu** od mene. Volim te", rekao je jednom prilikom Mihajlović.

On i Arijana u braku su bili dugih 25 godina, a imaju petero djece. Stoički je sa Sinišom podnosila liječenje i sve teške trenutke, a kad se prvi put suočio ne samo s rakom, već i s koronom, Arijana je dala izjavu za talijanske medije: "Ovo su bili teški mjeseci, cijelo vrijeme sam uz njega. Suočili smo se s tim bez gubljenja kontrole. Moram reći da smo jedni drugima dali snagu. Važno je imati snage reagirati na ovakve situacije. Siniša je u Bologni, vrlo je jak. Bio je dovoljno jak čak i za koronu. Ima nevjerojatnu snagu u svemu što radi."

Ljubav između nje i Siniše bila je jedna od onih ljubavi na prvi pogled. Zbog njega je napustila karijeru na televiziji sredinom 1995. i odabrala obiteljski život. "Rekla bih da sam dobro odabrala. Siniša me osvojio svojom slatkoćom. Točno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi", otkrila je jednom prilikom Arijana.

I sam je Siniša Mihajlović priznao svome prijatelju da je znao da će oženiti Arijanu onog dana kad ju je ugledao.

"Tog prvog dana kad sam je vidio, upoznali smo se preko jedne naše prijateljice kojoj sam rekao: ‘Reci joj da sam spreman oženiti se i danas i sutra, kadgod‘", ispričao je jednom prilikom nogometni stručnjak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:16