PEHISTICA U VEZAMA

Nakon niza loših veza Angelina Jolie odlučila: ‘Odsad ću biti izbirljiva u traženju nove ljubavi‘

Poznata glumica našalila se kako je toliko dugo slobodna da joj već i djeca pomažu u samohranom majčinstvu
Angelina Jolie
 Jim Smeal/bei/shutterstock

Jedna od najljepših holivudskih glumica, Angelina Jolie (45) već je dugo sama. No, sada je napokon priznala da će nadalje biti vrlo izbirljiva u traženju nove ljubavi, s obzirom na to da se opekla u bivšima. Osim što nije imala sreće u ljubavnom životu, od 2016. godine se očajnički bori za skrbništvo nad djecom s bivšim suprugom Bradom Pittom (57).

Tijekom intervjua za E! News, poznata glumica našalila se kako je toliko dugo slobodna da joj djeca pomažu u samohranom majčinstvu.

image
Silvia Lore

Iako se našalila oko cijele situacije, za njih ima samo riječi hvale.

- Imam šestero vrlo sposobne djece. Naravno da se probudiš i jednostavno se osjećaš kao: 'Moram biti siguran da su u redu. Moram biti siguran da su mentalno dobro' - rekla je za E! News.

- Ali iskreno, mislim da se to prije nekoliko godina promijenilo i oni misle: 'Moram se pobrinuti da mama bude dobro' - dodala je, priznajući kako su se uloge ipak malo i zamijenile.

image
Jolie kao Hannah u filmu 'Those Who Wish Me Dead' (2021)
Capital Pictures/Film Stills/Profimedia

- Tako se jako dobro brinu o meni, a mi smo takav tim. Jako sam sretna... Tako da se brinem. Uvijek sam ja ta koja brine, ali ih obožavam. Oni su cool ljudi - pohvalila se.

Također, osim što je progovorila o svojem majčinstvu i odgajanju djece, promovira i svoj najnoviji film "Oni koji me žele mrtvu".

Ova poznata holivudska glumica ima šestero djece. Maddox (19), Zahara (16) i Pax (17) su posvojeni, a Shiloh (14) i blizance Knox i Vivienne (12) dobila je s Bradom Pittom.

image
Angelina Jolie i Brad Pitt
CRYSTAL PICTURES/CRYSTAL PICTURES/PROFIMEDIA

Već je dugo sama, no imala je buran ljubavni život - 1996. godine udala se za Johnnyja Leea Millera, zatim se 2000. godine potajno udala za Billyja Boba Thorntona, a 2005. godine zaljubila se u Brad Pitta. Ovaj atraktivan holivudski par bio je u braku 11 godina, a onda su 2016. godine objavili raskid da bi se 2019. i službeno rastali. To je bio šok za fanove, ali i početak burnih problema oko skrbništva nad djecom. Taj rat traje već pet godina - glumac teži zajedničkom skrbništvu, dok Angelina želi potpuno skrbništvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:01