VULKAN EMOCIJA

Nakon niza tragedija konačno sretna vijest: Bivša Šukerova ljubav postala majka sa 68 godina!

Spomenuta veza je trajala za vrijeme Šukerovog boravka u španjolskom Real Madridu, a mnogi mediji su je opisivali romantičnom

Ana Obregon

 Profimedia/

Španjolska glumica i voditeljica Ana Obregon domaćoj je publici i nogometnim navijačima poznata kao bivša djevojka legendarnog hrvatskog reprezentativca i bivšeg predsjednika HNS-a, Davora Šukera, a posljednjih nekoliko godina, život su joj obilježile tragedije.

image

Ana Obregon prošlog mjeseca

Francisco Guerra/Zuma Press/Profimedia/Francisco Guerra/zuma Press/profimedia

Naime, španjolska ljepotica je izgubila svog sina Alessa 2020. godine, godinu dana kasnije umrla joj je majka Ana, a prošlog rujna oprostila se od oca Antonija Garcije. Nakon ovogodišnje proslave 68. rođendana, uslijedile su sretne vijesti - Obregon je postala majka djevojčice. Kako prenosi časopis Hola, glumica se odlučila za surogat majčinstvo, a beba je rođena u Miamiju.

image

Ana Obregon u prosincu 2022.

Atilano Garcia/Zuma Press/Profimedia/Atilano Garcia/zuma Press/profimedia

Fotografije časopisa Hola pokazuju kako glumica napušta tamošnju kliniku s djevojčicom u naručju u invalidskim kolicima i vidno je emotivna.

Podsjetimo, godinu dana nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Francuskoj 1998., Davor Šuker i Ana Obregon započeli su svoju vezu, a bili su zajedno tri godine. Spomenuta veza je trajala za vrijeme Šukerovog boravka u španjolskom Real Madridu, a mnogi mediji su je opisivali romantičnom i vrlo strastvenom. Slavni par se razišao nakon što je Šuker otišao igrati u Englesku.

image

Ana Obregon i Davor Šuker

/Davor PongraČiĆ/cropix

Ana je inače vrlo aktivna na Instagramu gdje je prati preko milijun ljudi, a prošle je godine objavila da se vraća na male ekrane i to kroz svoj autobiografski projekt, odnosno, film. Naime, pomoći će joj scenaristica Yolandu Garcíu Serrano, s kojom je već surađivala i koja je dobila nagradu Goya za najbolji originalni scenarij 1994. za film ‘‘Todos los hombres sois iguales‘‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 22:15