‘TWERKA‘ UZ BAZEN

Nakon optužbi za seksualno uznemiravanje, Lizzo se skinula i zaplesala bez srama: ‘Guza mi zvuči k‘o bongo bubanj‘

Tri njezine bivše plesačice optužile su pjevačicu za seksualno uznemiravanje, neprijateljsko radno okruženje i pritisak

Kontroverzna Lizzo

 Screenshot/instagram/

Lizzo se ponovno našla na meti kritika jer je objavila video kako twerka uz bazen usprkos brojnim šokantnim optužbama protiv poznate pjevačice.

U isječku koji je u nedjelju podijeljen na Instagramu, Grammyjem nagrađena glazbenica trese stražnjicom pred kamerom uz novu pjesmu Cardi B i Megan Thee Stallion "Bongos" te pritom nosi sićušni plavi cvjetni bikini. U opisu je citirala pjesmu te napisala jedan od stihova koji glasi: "My back sound like a bongo" (moja pozadina zvuči kao bongo bubanj).

Međutim, neke obožavatelje nisu zabavljali Lizzini rizični nestašluci na društvenim mrežama, koji su uslijedili mjesec dana nakon što su tri njezine bivše plesačice optužile pjevačicu za seksualno uznemiravanje, neprijateljsko radno okruženje i pritisak, piše Page Six.

- Hoćemo li doista samo ignorirati to da je tjerala svoj tim na seksualne odnose? - komentirao je jedan korisnik.

- Upravo je prestajem pratiti. Tako nepotrebno - dodao je drugi.

image

Lizzo usred plesa za društvene mreže

Screenshot/instagram/

Inače, poznata se pjevačica osvrnula na šokantne tvrdnje u dugačkoj izjavi objavljenoj na društvenim mrežama prije nekoliko tjedana, nazivajući optužbe "lažnima" i "nevjerojatnima".

- Ovih posljednjih nekoliko dana je bilo strašno teško i iznimno razočaravajuće. Moja radna etika, moral i poštovanje su dovedeni u pitanje. Moj karakter je kritiziran - započela je Lizzo svoju izjavu na Twitteru.

image

Lizzo usred plesa za društvene mreže

Screenshot/instagram/

- Obično je moja odluka ne odgovarati na lažne optužbe, ali koliko god one nevjerojatno zvučale, previše su nečuvene da se ne bi njima bavilo - nastavila je Lizzo i objasnila da ove "senzacionalističke priče" dolaze od bivših plesačica Crystal Williams, Arianne Davis i Noelle Rodriguez, koje su već javno prozvale pjevačicu za sramoćenje na račun kilograma i seksualno ponižavajuće ponašanje.

image

Lizzo na Glastoburyju

Oli Scarff/Afp

Unatoč poricanju optužbi, neki od Lizzinih obožavatelja i dalje je pozivaju da se ispriča.

- Još uvijek čekam tu ispriku - napisala je jedna korisnica društvenih mreža ispod objave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 12:05